היי , יש ברשותי פלאפון של חברת פלאפון מטעם העבודה. אני משלמת עליו סכום מסוים שלא עולה על 30₪. בבדיקה של חיובים בכרטיס אשראי ראיתי חיוב של 999₪. כשהתקשרתי לברר שוחחתי עם בחורה שטענה שהייתי בחודש אוגוסט בחברת פלאפון שלחתי את הפלאפון לתיקון ולא החזרתי את החלופי. יש לציין כי כף רגלי לא דרכה בסניף חברת פלאפון בחצי שנה האחרונה מה שגם לא בוצע שימוש בפלאפון המדובר בחצי שנה האחרונה. אחרי שהסברתי לאט ובעדינות היא ביקשה שאני אפנה בכוחות עצמי לגורם בחברה שאני עובדת בה (יש לציין שהחברה גדולה מאוד) ואטפל בזה מולו. כשניסיתי לשוחח עימו לא הייתה תשובה. חזרתי שוב לחברת פלאפון ושוחחתי עם בחורה נוספת וביקשתי שתטפל בזה ושלא תשלח אותי לגורמים חיצוניים כי הטעות היא של חברת פלאפון ולא שלי! הבחורה אמרה שמלכתחילה לא היו צריכים לשלוח אותי לגורם אחר ושהיא מבטלת את החיוב... אבל האישור על הביטול יהיה עד ה16.10 שבפועל האשראי שלי יורד ב10.10 והמסגרת שלי נתפסה באלף ₪ האלו. ביקשתי מהבחורה שתפקסס לי אישור על השיחה ועל הביטול בהתחלה אמרה שהיא חא עושה דבר כזה ושהיא נותנת לי את המילה שלה. יום למחרת שוחחתי עם חברת האשראי שטענה כי לא קיבלה שום פנייה בנושא.יש לציין כי על שיחה והמתנה ארכו מס׳ דקות ארוכות. בנוסף נכנסתי לבעיה בחשבון ונגרם לי עוול. האם יש עילה לתביעה?
שלום.
כן בהחלט יש מקום לתביעה. במידה ונגרם לך עוול יש מקום לתביעה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר