אני ואשתי חברי קופת חולים מזה 40 שנה.לאחרונה רכשתי דרך קופת חולים ביטוח שיניים עבור שלושה בני משפחתי במסגרת פלטינום שמעניק אחרי שנת המתנה ותשלום 50 אחוז הנחה על כול טיפולי השיניים.לפני כחודשיים הגשתי תלונה נגד כללית סמייל. בעקבות התלונה החריפה החליטה הנהלת כללית סמייל להפסיק את הטיפול באשתי למרות ששילמנו 5000 שח מראש. נדמה לי שכללית סמייל עוברת על חוק מתן שרותים לחבר קופת חולים. האם החוק מתיר לכללית סמייל לבטל שרות טיפולים בעקבות מכתב התלונה נגדה?
מה עליי לעשות ולמי לפנות במקרה זה?
בבררכה
רוי
שלום.
תחילה אני מציע לך לקרוא את ההסכם ביניכם ולבדוק האם יש התייחסות בהסכם למקרה זה (קשה לי להאמין שיש התייחסות).
אתה מתאר מצב שבעקבות תלונה שלך לקופת חולים הפסיקו לתת לך שירות (לי זה נשמע כמו התנהגות בגן ילדים).
מכיוון ששלמת ממיטב כספך לביטוח ועמדת בכל התנאים - הם מחוייבים לתת לך את השירות שאחרת מה הטעם בתשלום הביטוח ?
אני מציע לך לפנות במכתב רשמי להנהלת קופת החולים ולדרוש את זכויותיך במידה ולא תקבלן - עליך להגיש תביעה בבית המשפט.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר