שלום הייתי לקוח של סלקום למשך יותר מ 7 שנים ברשותי 4 מכשירים וכול חודש שילמתי ממוצע 900 ש"ח.כמה שניסיתי לעשות מאמצים רבים בכדי להנמיך את התשלומים אם זה לרכוש חבילות זולות ככול האפשר בכדי להגיע לסך של 500ש"ח לחודש ללא הועיל ובכול חודש הייתה סלקום מוסיפה לי שירותים נילווים ללא הסכמתי למרות שביקשתי מהם כמה וכמה פעמים שלא יצרפו אותי לשום שרות כזה אךן הדבר לא הועיל כך שכול חודש גבו ממני על השירותים האלה כך הרגשתי שהם גונבים אותי בחוצפה רבה למרות פניותי הרבות אליהם ולפני שנה רכשתי מכשיר חדש ולפני כחודשיים המכשיר הפסיק לתפקד שלחתי לתיקון אצלם ובדקתי אותו גם לא היה תקין ביקשתי מהם להחליפו ניתקלתי בסירוב למרות שעדיין באחריות הייצרן וגם הודעתי להם שהמכשיר עדיין לא תקין כך שתוך שבוע נשלח פעמיים לתיקון ללא הועיל נמאס לי מהיחס והזלזול שלהם ותיקנתי את המכשיר במעבדה פרטית על חשבוני ועברתי לחברה אחרת שבסך הכול אני משלם עכשיו 305 ש"ח לחודש לארבעת המנויים שאילתי האם אני יכול לתבוע אותם על תשלומי השירותים הנלווים למשך כול התקופה ובנוסף על ניצול ועוגמת נפש תודה
שלום
במידה ותצליח להוכיח כי ביקשת מהחברה שוב ושוב להפסיק את השירותים הנלווים והם בכל זאת המשיכו לחייב אותך בוודאי שאתה יכול לתבוע הן על התשלומים ששילמת לחינם והן על עוגמת נפש.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום קראתי את תשובתך ואני מודה לך
מה עליי לעשות בקשר להוכחות ולפניות שלי לחברה במיוחד שהדבר נעשה דרך התקשרות טליפונית למוקד השירות של החברה תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר