שלום
בתאריך ה8/8/12 היה צריך להגיע אלי תכנאי של הוט שלא הגיע גם אחרי יום . כבר באותו יום יצרתי קשר עם הוט כדי לדעת למה אני מחכה לחינם. הם כמובן ניסו להפיל את זה עלי ללא יועיל.אני את חוק הטכנאים מכיר מהאינטרנט ולכן דרשתי פיצוי של 600שח .בשיחות הראשונות הם ניסו להיתחמק אבל לא נתתי לזה לקרות .בסוף הם הודו ונאמר לי על ידי אחת המנהלות שלהן שמגיע לי צ'ק ותוך שבוע הוא יוצא אלי ויקח עוד כמה ימים עד שזה יגיע .בקיצר לא דובים ולא נעלים .הם מודים אך לא רוצים לשלם .ככה זה חודשים .אני כל הזמן בשיחות איתם וכל הזמן הם אומרים לי זה בדרך .קח מס' אסמכתא .אל תדאג .זה מאושר .בכל מקרה לפני יומיים דברתי איתם שוב ופתאום הם אומרים לי תשמע יש לך זיכוי בחשבונית .אני חזרתי והדגשתי שאני לא מעוניין בזיכוי חשבונית אלא בצ'ק כמו שסוכם איתי .לא עזר שום דבר הם לא רוצים להביא לי את מה שמגיע לי לפי חוק.אמרתי להם שאני אפנה לבית משפט ושמה אני אתבע אותם על 600 שח +עוגמת נפש אך ללא יועיל .הדבר היחיד שהם מוכנים זה שאני אשלם להם תמורת ביטול הזיכוי בחשבונית ואז הם ישלמו לי 600 שח.
עלי הם לא יעבדו אני תמורת מחיקה לא משלם כסף .ואמרתי להם שניפגש בבית משפט .השאלה שלי האם יש סיכוי שאראה את הכסף בבית המשפט.אגב את הכל הקלטתי והכל מתועד.כל ההבטחות והטרטורים .
שלום.
על פי תיאור האירוע אכן יש לך סיכוי בבית המשפט ובשביל זה קיימים בתי המשפט. זכור כי כתובע עליך להוכיח את טענותיך כלומר להראות בבית המשפט את הזמנת הטכנאי את העובדה שהוא לא הגיע ושאתה עומד בתנאיי חוק הטכנאים.
אז קדימה לך על זה ובהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר