שלום שמי אמיר, שכרתי דירה מאדם בשם נחום עד 1.9 האחרון.
החוזה החדש בדירה אחרת החל ב15.8. בתקופת ההפרש שילמנו .(אני וחברתי) עבור 2 הדירות.
הזמנו הובלה ב17 שבה לקחנו רוב הדברים, עשינו את ההובלה במהירות כך שהשארנו מאחורינו בלאגן רב.
ב29 לחודש קיבלנו פקס מבעל הדירה שטוען שניסה ליצור איתי קשר (לא עם חברתי) והוא פרץ לדירה הכניס איש מקצוע והחליף צילינדר.
הגענו יום למחרת כדי לסדר הדירה, לצבוע ותיקונים קלים (חשבתי שרק איים בעניין הצילינדר) ואכן הוחלף הצילינדר.
כעת מגיש לי חשבוניות מופרזות אשר עלי לשלם. מה עלי לעשות? האם ניתן להגיש תביעה נגדית בעבור פריצה? אם כן כמה לתבוע במקרה כזה?
שלום אמיר.
מסיפור המקרה שלך לא ברור לי מה אירע. איזה צילינדר הוחלף ? באיזו דירה ? למה רלוונטי כל מה שכתבת ?
בכל מקרה - במידה וחתמת על חוזה שכירות - וזמן השכירות החל, לבעל דירה אסור להחליף סתם ככה צילינדר או במילים אחרות הוא עבר על החוק.
במקרה והוא רואה תקלה המתבצעת על ידי הדיירים שאינה מקובלת עליו או חורגת מגבולות החוזה - עליו להתריע בפני הדיירים (אני מניח שסעיף זה מופיע בחוזה) באמצעות מכתב רשום ולבקש את התיקון.
במידה והדייר מפר את תנאיי החוזה פתוחה בפני בעל הדירה הדרך להגיש תביעה בבית המשפט אך בטח שלא להחליט צילינדר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר