שלום,
רציתי בקיץ לרשום את ביתי לגן ילדים פרטי, שוחחתי עם האחראית אשר העבירה לי חוזה, לא חתמתי על החוזה אבל החזרתי לה מייל שהחוזה נראה לי בסדר גמור ואני יבצע העברה בנקאית למיקדמה תוך יומיים.. לא ביצעתי את ההעברה ולאחר תקופה של שבועיים וחצי הודעתי שביתי לא תתחיל ללמוד בגן זה כי התקבלה לגן עיריה.
האם אני חייבת בתשלום כלשהו לגן וכמה לדעתכם? (ע"פ החוזה הורה שהחליט להפסיק את ההתקשרות עם הגן, מכל סיבה שהיא, ישלם עבור חודש מרגע ההודעה)
אני שוב מזכירה כי לא ביצעתי העברה ולא חתמתי על חוזה, הייתה לי כוונה לרשום אך הילדה נכנסה לגן עיריה ...
שלום.
מתיאור הדברים שלך כאן עולה כי מכיוון שלא חתמת על החוזה ולא שילמת מקדמה, אין בינך לבין הגן הסכם ולפיכך אינך צריכה לשלם תשלום ביטול - לא נרשמת לגן ולא התחייבת בחוזה ולכן אינך צריכה לשלם דמי ביטול.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אכן לא שילמתי את המיקדמה, אולם בעלת הפעוטון לוחצת עלי ומאיימת ואומרת שבגלל שהחזרתי לה מייל שבו אני כותבת שהחוזה נראה לי בסדר גמור ושאני יעביר מיקדמה, אני מחוייבת לשלם, מה אני יכולה לעשות בנידון?
כפי שכבר אמרתי לך, כיוון שלא חתמת על החוזה אזי אין הסכם. שהרי מה מהות ההסכם שנשלח אם אפשר לסגור חוזה בלעדיו ??
האם את רוצה לשלוח את ילדיך לגן שבו בעלת הפעוטון מאיימת עליך ?
ומה לעשות בנידון... אני מציע לך שתשלחי לה מכתב (בעצמך או באמצעות עו"ד) תסבירי לה את עמדתך בצורה ברורה ובכך תסגרי את העניין.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר