שלום רב,
במהלך החגים רכשתי כיריים בחברה מוכרת. על מנת להתקינן ולמען תוקף האחריות נתבקשתי להזמין טכנאי מטעם השירות של החנות ואכן עשיתי זאת. הטכנאי שהגיע אליי שאל אם סגרתי את הברז שנמצא בתוך ארון הכלים, אמרתי שלא ולכן הוא הכניס את ראשו לארון וסגר את הברז. הוא פירק את הכיריים הישנים שלי הוציא מהקופסה את החדשים ועמד להתקין אותם כאשר אני בתמימות שואלת אותו האם הוא מריח ריח של גז כי יש טיפה ריח, והאם ככה זה צריך להיות ,כדי שישים לב שכשהוא מתקין לי שלא יהיו לי בעיות דליפה. איך ששאלתי זאת החליט הטכנאי שהוא לא מתקין את הכיריים עשה כל מיני טלפונים אמר שיש ריח חריף של גז והוא לא מתקין תוך שהוא משאיר את הכיריים הישנים שלי על הכיור היכן שהניח אותם ואת החדשים במקום ההתקנה אך ללא חיבור ועזב אותי כך בחופזה ובחוצפה לפני שבת וערב חג סוכות. השאלה שלי היא : האם יש לי עילה לתביעה מכיוון שעד שאני לא שאלתי את השאלה הוא לא התריע על הריח (והוא זה שסגר את הברז בארון והוא זה שהרים את הכיריים הישנים וניתק אותם מצינור הגז) האם היה מותר לו להשאיר אותי כך כאשר הגז הישן שלי מנותק על ידו (הוא לא היה מוכן להחזיר אותו למקומו )ולבקש ממני להזמין טכנאי מחברת הגז שלי שיעלה לי 250ש"ח?
מצטערת על אורך הכיתוב...
מודה מקרב לב אלה
שלום אלה.
אכן מה שאת מתארת נשמע נוראי.
הטכנאי הוא איש המקצוע שהוזמן לביתך על מנת לתת שירות ולהתקין את הכיריים. כיוון שאת לא אשת מקצוע בעניין והערת את הערתך בתמימות - אני ממש לא מבין למה הוא קם ועזב. מעשיו אינם מקצועיים ואולי אך גובלים ברשלנות מקצועית.
אני מציע לך לכתוב מכתב (בעצמך או באמצעות עו"ד) לחברה שממנה הזמנת את הכיריים והטכנאי לספר להם על השתלשלות האירועים ולהודיע להם שיש להם X ימים לשלוח טכנאי שיסיים את העבודה + לשלם לך פיצוי על עוגמת נפש שאחרת את מגישה תביעה. במקביל אני מציע לך לשלוח מכתב למועצה הישראלית לצרכנות ולספר להם על המקרה.
במידה ולא תיהיה כל תגובה מצד חברת הגז אני מציע לך להגיש תביעה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר