שלום רב, ברצוני לקבל ייעוץ על כך שחברת בזק צירפה את אחי היקר לשירות בזק לעסקים שבהם יש לו פרסום לאתר 144 בתשלום חודשי של 25₪ וכל עוד שקל נוסף על כל חשיפה, ב3 חודשים הראשונים נגבה רק 30 ₪ לחודש ומאז החשבון קפץ ל570 לחודש באופן קבוע למשך לשנה לאחר שאחי התלונן בתור עסק עצמאי מתחיל של אילוף כלבים באיזור המרכז הוא ביקש מבזק להפסיק את השירות והם טענו שיש לו התחייבות לשנה וכנס יציאה של אלף שח ולכן הוא ביקש להעביר את הפרסום למקום שבטח לא יקבל חשיפות באיזור טייבה מקלנסווה ושוב החיובים לא השתנו והמשיכו לחייב ובנוסף לא קיבל שום לקוח מאתר ומהפרסום של 144 , לאחר שאחי שילם במשך שנה הגיעה אליו היום מכתב מעורך דין שנצבר לו חוב של 1200 שקלים ללא שום התראה מוקדמת ברצוני לדעת האם זה חוקי בנוסף אני מעוניינת לפתוח בתביעה ייצוגית עם עוד מקרים כאלו של חברת בזק אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה
שלום כנרת.
תחילה אני מציע לבדוק את ההסכם\חוזה שיש בין אחיך לחברת בזק ולבדוק האם יש התייחסות לעניין זה.
נהוג כי כאשר קיים חוב - יש לשלוח מכתב התראה לפני שפונים לעו"ד - אך אין פה כל עניין לא חוקי אלא נוהג.
במידה ואחיך יכול להוכיח את טענותיו בראיות אני ממליץ להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות לצורך פיצוי העוול.
בכל מקרה במידה ואת צריכה סיוע משפטי או מעוניינת בעו"ד העוסק בתביעות ייצוגיות את מוזמנת ליצור עימי קשר.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר