שלום רב,
בסוף חודש יוני הזמנתי ריצוף מחברה גדולה ושילמתי עבורו מקדמה (כ- 20% מהסכום הכולל). הריצוף שהוזמן היה קיים במלאי ושוריין לי. לפני מספר שבועות תאמתי אספקה לתחילת אוקטובר.
לפני יומיים הודיעו לי שאין את הריצוף במלאי (ככה"נ נמכר לאדם אחר) ומשלוח נוסף יגיע רק בעוד כשבוע - כלומר ניתן יהיה להביאו אליי בעוד 10 ימים.
אני במצב בו הסיכוי למצוא ריצוף בחברה אחרת שיקלע לטעמי, יהיה בגבולות תקציבי וניתן יהיה לספקו באופן מיידי - הוא אפסי. למעשה, אין לי ברירה אלא לחכות ולקוות לטוב מול הספק.
שאלתי היא - כיצד לדעתכם כדאי לי לכמת ולתאר את הנזק (נגרם כמובן עיכוב בשיפוץ מקיף שאני מבצע בדירה אליה אני אמור לעבור מדירה שכורה)
שלום.
אין נוסחא קבועה לכימות הנזק שנגרם לך ולכן עליך לנסות להעריך בעצמך את הנזק שנגרם לך ולנסות להוכיח אותו בבית המשפט (אני מניח שאתה מדבר על תביעה ולא על בקשה תמימה מהחברה לפצות אותך על התנהגותם).
בכל מקרה מי שיקבע בסופו של יום את הסכום הוא בית המשפט ולכן אני מציע לך להתחשב בכל הגורמים בהערכה.
במידה ואתה צריך הערכה מדויקת יותר אני אצטרך את כל הפרטים הרלוונטים לעניין ואתה מוזמן ליצור עמי קשר.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר