שלום.אני לקוחה של חברת כבלים.החיובים יורדים לי בהוראת קבע.חזרה לי הוראת קבע(יצאה מההסדר),ולכן נותקתי מהשידורים.מאחר שזה קרה באחד מימי חמישי בערב לא יכולתי להחתים את הבנק על הוראת קבע חדשה(הבנק לא עובד בימי שישי).על מנת שיועלו לי השידורים התבקשתי לתת לחברה כרטיס אשראי שישמש כביטחון עד שתוסדר הוראת קבע חדשה.מאחר ואינני מחזיקה בכרטיס אשראי,פניתי להוריי והסברתי שזה אך ורק כביטחון.אותה נציגה אף הבטיחה שהיא תציין שאין להישתמש בכרטיס והוא רק לביטחון עד שתוסדר הוראת קבע חדשה.הוראת הקבע הוסדרה .נחתמה ע"י הבנק ונשלחה לחברה.לצערי בסופו של דבר החיוב למרות זאת חוייב מכרטיס האשראי.מאחר שאני מוגבלת בבנק,החברה אינה מוכנה לקבל את הוראת הקבע גם כשהבנק אישר אותה (ההגבלה אינה דבר שנעשה עכשיו),והם ממשיכים לגבות מכרטיס האשראי למרות טענותיי.אף ביקשתי להיתנתק לאלתר אך הם דוחים את הענין.שאלתי את הנציג מדוע כשחזרה הוראת הקבע,הם מיידית הורידו לי את השידורים,מדוע אם הם לא מוכנים לקבל את הוראת הקבע החתומה ע"י הבנק,הם ממשיכים לחייב את הכרטיס האשרי שניתן כביטחון,(והם מודים שכך צויין במנוי שלי)ולא מנתקים אותי,תשובתו היתה כי הענין הינו חוקי וברגע שניתן להם פירטי אשראי הם יכולים לחייבו.האם כך הדבר? מה עליי לעשות?
שלום.
אני מציע לך לפנות במכתב רשמי (בעצמך או על ידי עו"ד) לחברה, להודיע להם שאת מבטלת במיידי את ההתחייבות שלך (אם קיימת), את הוראת הקבע וכל חוזה או הסכם אחר איתם ושאת לא מעוניינת בטלוויזיה בכבלים.
את יכולה לעשות זאת באמצעות אתר נתק באינטרנט.
במידה והם ימשיכו לחייב אותך מרגע שהודעת להם במכתב ובאמצעות אתר נתק תוכלי להגיש נגדם תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר