שלום.
לאחר שסיימתי השכרה של רכב באיטליה חוייבתי דרך כרטיס האשראי בסכום נוסף של כשבעים דולר. בבירור טענה החברה שהשארנו את הרכב "מלוכלך במיוחד" והתשלום היה עבור הניקוי. בתמונות ששלחו ניתן לראות ברכב פירורים, כוס חד-פעמית וחתיכת נייר טישו.
כעת שוב חוייבתי בסכום של כשישים יורו ובבירור נוסף הם טענו שהתשלום השני הוא עבור הניקוי והתשלום הראשון היה בעצם רק עבור "פתיחת התיק לטיפול בעניין הניקוי".
אני סבור שכל העניין הינו אמטלה להשתמש בכרטיס האשראי שלי באופן בלתי הוגן ברצוני לתבוע חברה זו.
האם ניתן להגיש נגדם תביעה בישראל? כיצד?
תודה
שלום.
לאחר שהכבודה שלי עוכבה לפני כחצי שנה בטיסה של אליטליה הם התנצלו ואישרו הגעת המסמכים שביקשו אבל מאז לא יצרו קשר וחדלו להגיב לפניותיי.
הטיסה היתה מישראל לרומא, ובטיסת המשך מרומא לקטניה שבאיטליה. המזוודה שלי הגיעה מרומא לקטניה רק למחרת.
האם ניתן להגיש נגדם תביעה בישראל? כיצד?
תודה
שלום גיא.
במידה והחברה היא חברה איטלקית ללא כל סוכנות או סניף בארץ - לא ניתן לתבוע את החברה בבית המשפט בישראל ויהיה עליך לנהל את תביעתך באיטליה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר