הזמנתי שיש למטבח מסוג סופרימו לבן אפור וקיבלתי שיש לבן, מאחר הבחור שעובד בחנות הוא בן בית אצלנו הוא שכנע אותי לתת למתקינים לעבוד אצלי בבית בזמן שאני בעבודה ואמר לי אל תדאגי הכל יהיה מושלם סמכי עליי ובאמת סמכתי עליו כאשר חזרתי הביתה חשכו עיניי,פניתי לבחור שעשיתי עמו את ההזמנה והוא התנער מאחריות וכל ניסיון שלי לדבר אתם נתקל באטימות מצידם הסברתי להם שאם הייתי מעוניינת בשיש לבן הייתי מזמינה בחצי המחיר ולא ב11000 שח אני ללא כיריים וללא כיור וברז אינני יודעת כיצד לפתור את הבעיה ומ עליי לעשות משפטית ,כל שיחה שלי אתם מגיעה למבוי סתום אנני מעוניינת בשיש הנל וגם שילמתי להם מקדמה בסך 3000 שח.
שלום סימה.
אני מציע לך לפנות אליהם, באמצעות מכתב מעו"ד, המסביר להם את העוולה והנזק שנגרמו לך ואם זה לא יעזור להגיש תביעה בבית המשפט.
יש ביניכם הסכם וכל צד צריך לעמוד בהסכם כפי שנקבע. הם צריכים לספק לך את השיש בדיוק כפי שהזמנת.
בכל מקרה אני מציע לך לפנות לעו"ד לצורך יעוץ ופיתרון הבעיה לפני שהסתבך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר