ביוני 2012 ביצעתי עסקה טלפונית על חבילות חובשה עם חברת X שבה אני מתחייב לסכום של כ450 ש״ח בחודש לתקופה של חצי שנה,ב28 לאוקטובר החברה התקשרה אליי והציעה לי לבצע שדרוג של העסקה בה אני מוסיף לתשלום הקיים עוד כ250 ש״ח לתקופה של חצי שנה נוספת בטענתם הם אמרו שאני הופך ללקוח VIP וזו עסקה חדשה שלה אני זכאי כלומר תשלום חדש, החלטתי לבצע את העסקה אחרי שיכנועים רבים מצדם. יום למחרת ביקשתי לבטל את העסקה, לטענת נציגי השירות לא יכולתי לבטל את העסקה שבוצעה יום קודם לכן. לאחר שהציגו את טענתם שהם כבר התחילו בביצוע העסקה ואין באפשרותי לבטל ,בתשובתי טענתי שאני יכול עפ״י חוק הגנת הצרכן לבטל את העסקה, והם עדיין היו נחושים בדעתם שאיני יכול לעשות זאת. הם טענו שהעסקה שביצעתי היא המשך זכאות לעסקה שביצעתי בעבר מה שנחשב לשדרוג עסקה קודמת,ולא עסקה חדשה לחלוטין כמו שהסבירו לי בשיחה הראשונה בה סגרתי את העסקה השניה.
שאלתי היא האם אני זכאי לבטל את העסקה החדשה, למרות שהם טוענים שזה המשך זכאות?
ערב טוב,
ממליצה לבקש מהחברה הפנייה להסכם ההתקשרות ולפעול בהתאם לתנאי ביטול העסקה והמשמעות של שדרוג העסקה שנשמעת לי כמו עסקה חדשה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר