מדובר בקורס תכנות ASP.NET במכללת ג'ון ברייס בשווי 16 אלף שנמשך קצת פחות משנה. התקשרתי למכללה כדי לברר בנוגע לקורסים ויצא שזה היה היום האחרון לרישום לקורס הספציפי הזה והזמינו אותי להגיע אליהם (הייתי מעוניין בקורס אחר).
מכיוון שחיפשתי קורס שיקנה לי שנת לימודים נוספת (לצורך הגירה) הגעתי ונרשמתי לקורס. זה היה ביום חמישי - ביום ראשון התברר לי שבעצם הקורס, מבחינת שעות נחשב כחצי שנת לימודים מלאה - מה שלא יתן לי כלום בעצם.
באותו היום (יום תחילת הקורס) ביקשתי לבטל אך נאמר לי שאי-אפשר לבטל ב-7 הימים האחרונים לפני תחילת הקורס וזה נאמר לי בעת ההרשמה. זה נכון אבל הכל נעשה מבלי שיהיה לי זמן לחשוב ולא היה לי מושג שאני מכניס את עצמי למלכודת.
עדיין לא שילמתי והם מתכוונים להעביר אותי למלחקת גביה שעלולה להעביר את הנושא לבית המשפט.
ערב טוב,
לנוכח טענתך שתנאי ביטול ההרשמה נאמרו לך והוסברו במעמד ההרשמה יש בעיה משפטית בביטול דרישתם. יחד עם זאת לנוכח העובדה שכבר נרשמת נסה לנהל מו"מ להחלפת הקורס לקורס אחר המתאים לצרכיך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר