הייתי מנוייה של סלקום בהסכם כולל של קיבוץ בו עובד בעלי. במשך לפחות השנה האחרונה חוייבתי בגלישה לאינטרנט חודש בחודשו בשעה שלא גלשתי בכלל! חוייבתי בסכומים גבוהים כל חודש והחלטתי להפסיק את המנויי לאלתר. מייד כשניידתי את המספר לחברה אחרת קיבלתי חיוב של 1640 ש"ח. מאחר ואין ביכולתי לשוחח עם סלקום כי נאמר לי שרק נציג הקיבוץ החתום עם סלקום יכול לשוחח איתם בנדון, נציג הקיבוץ הינו חסר אינטרס בנדון וכך שילמתי את הסכום במלואו (חוייב באשראי שהיה בידם) לא ברור לי כיצד כאן נכנס החוק החדש ואם הוא פועל לטובתי? אודה על עזרתכם
שלום פנינה.
עליי לציין כי הדברים שכתבת אינם ברורים לי.
מצד אחד את אומרת שהמכשיר טלפון הוא של הקיבוץ ולכן רק נציג קיבוץ יכול לפעול מול סלקום ומצד שני ניידת מספר, שילמת חובות ועוד. אם הבעלים של הטלפון הוא הקיבוץ אזי לא היית יכולה לעשות אף פעולה מהפעולות שעשית.
הדבר השני שאני לא מבין זה למה שילמת את החוב ? את בעצמך אמרת שלא גלשת באינטרנט - אז למה שילמת על מעשה שכלל לא ביצעת ? למה לקחת אחריות על כך ? מדוע לא פנית לעו"ד או כל גורם משפטי אחר לסיוע ?
בכל מקרה אשמח לסייע לך לאחר שאבין את הדברים לאשורם.
את מוזמנת ליצור עימי קשר.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום
בראשונה אודה לך על תגובתך, לנושא, התשלום בוצע מאחר והרגשתי שלנסות ולהתדיין איתם בנושא יהיה בבחינת מלחמה בתחנות רוח הם יגידו שגלשתי אני אומר שלא ואיני מכירה כל דרך להוכיח אחרת.
הצלחתי לנייד את המספר כי הקיבוץ שיחרר אותו לצורך הניוד ביום הניוד.
האם יש משהו שאוכל לעשות בנדון?
בברכה
פנינה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר