שלום רב, הזמנתי לפני שבוע מגפיים של חברת UGG האוסטרלית לחברה שלי. המגפיים הוצגו בהנחה גבוהה ומחירם במבצע היה 80.99$. קפצתי על המציאה ומיד הזמנתי. לכשלא קיבלתי שום מייל המאשר את ההזמנה או מספר הזמנה התחלתי לחשוד. שלחתי מייל דרך האתר וקיבלתי תשובה לאחר 3 ימים עם מספר מעקב ב UPS. לא הצלחתי לאתר את החבילה ב UPS לכן נכנסתי שוב לאתר ממנו הזמנתי ולהפתעתי גיליתי שהוא לא קיים יותר. כעת מופיעה הודעה שהאתר מזויף ושבוצעה גנבת שמם של חברת UGG לצורך זיוף מוצרים בהנחה. בנוסף הם מציעים לפנות לחברת האשראי ולבקש החזר. הבעיה שלי עכשיו היא שחברת האשראי לא מוכנה לתתי לי החזר על מצב שכזה. האם היא מחויבת לתת לי החזר עקב כשל בתמורה? תודה מראש
התשובה היא כן
חברת האשראי חייבת על פי חוק להחזיר את כספך בשל כשל תמורה.
ראה חוק כרטיסי חיוב לעניין זה.
במידה ואתה צריך סיוע משפטי אתה מוזמן ליצור איתי קשר.
בהצלחה.
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום רב,
בהתייחס לתגובה לעיל, זמן אספקת הפריטים הינו עד 30 ימי עסקים (לא כולל שישי ושבת). עם זאת, אנו מנהיגים מדיניות ביטולי עסקה גמישה אף יותר מהמחיוב בחוק.
בכל שלב בתהליך, אפילו טרם קבלת הפריט, הלקוח רשאי לקבל את מלוא כספו (עד השקל האחרון) בחזרה תוך שני ימי עסקים (למעט כרטיס ויזה כאל בהם הזיכוי מופיע תוך 10 ימי עסקים).
לא קיימת סיטואציה בה הלקוח אינו מקבל את הפריט המבוקש / אינו מרוצה מהפריט הקיים ומעוניין להחזירו ואינו מקבל את מלוא כספו בחזרה.
שירות הלקוחות זמין טלפונית (לאחרונה אפילו התקנו מרכזיה חדשה ומשוכללת)
בין הימים ב עד ה בין השעות 11:00 בבוקר ועד השעה 17:00 אחר הצהריים.
074-7018850
אנו מזמינים כל לקוח אשר אינו שבע רצון (מכל סיבה שהיא)לפנות אלינו ונשיב את כספו לאלתר.
המשך יום נעים !
בברכה,
שרות לקוחות
קרוקודיל
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר