שלום רב
פניתי לחברת תחבורה ציבורית בענין התנהגות נהג.
הנהג סגר לי את הדלת ממש מול הפנים בתחנה ולא כי אחרתי אלא כי עמד בצד ופתאום פתח הדלת ומיד נסע.
אח"כ "כנקמה" סירב לשים מזגן. היה יום חם מאוד, יותר מ -30 מעלות. אני ועוד אנשים ביקשנו שוב ושוב.
החברה ענתה שהתקבלה הפניה ולא ענו על תוצאות הטיפול, כבר שלושה חודשים וחצי עברו ושום תשובה.
האם ניתן לתבוע את החברה על התקרית ועל אי הטיפול.
האם ניתן גם אם יענו בתשובה סטנדרטית כמו "הנהג הודה בטעותו ונענש" או משהו כזה.
תודה רבה
שלום יעקב.
תחילה אני רוצה לשאול ... למה אתה חושב שהנהג עשה לך את הדברים בכוונה ? הוא מכיר אותך ? אתה מכיר אותו ?
ושאלה נוספת - האם אתה יכול להוכיח ו\או להציג את הדברים שהצגת כאן בבית המשפט? האם צילמת את האירוע ? האם יש לך עדים שיסכימו להעיד על כך ?
אני מציע שתפנה לחברת הציבורית בשנית - באמצעות מכתב או טלפון ותבקש לקבל תגובה לעניין.
לסיום אגיד כי אני לא בטוח שיש מקום לתבוע את החברה בעניין זה אלא לפנות לחברה ואם זה לא עוזר לממונים על החברה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על התייחסותך.
אני סבור כי "ברח" מהתחנה לפני שהספקתי לעלות כי הוא אדיש לצרכי הנוסעים, מתוך חוסר אכפתיות אולי אף תכונות אופי שגרמו לו לעשות זאת בצורה דמונסטרטיבית. גם אם לא אוכיח את האחרון, הראשונים די ברורים - הוא ראה אותי בודאות. לא מכיר אותי אישית.
לגבי אי הפעלת מזגן - בטוח ב-100% שזה בכוונה.
ביקשתי להפעיל מזגן ואפילו עוד נוסעים איתי. אמר : "לא, למה? קר, קר". היה יותר מ -30 מעלות.
את כל ענין המזגן יש לי מוקלט בוידאו עם קול ואנשים אחרים שאומרים כמה חם להם וכו'.
הממונים זה משרד התחבורה. אפנה אליהם. השאלה היא האם מגיע לי פיצוי על "אי הפעלת שירות סדיר", "התנהגות בלתי נאותה כלפי נוסע" ואי טיפול בפניה.
שלום שוב,
למרות מה שעברת, לדעתי ולצערי מערכת המשפט (ובתי המשפט) לא מתעסקת בעניינים אלו כלומר התנהגותו הספציפית של נהג.
האם תוכל לתבוע מוכר בחנות בשל התנהגות אדישה כלפיך ?
אני חושש שהדרך הרגילה זה לפנות לממונים והמעסיקים של הנהג ואם הם לא מגיבים לממונים עליהם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר