אני מעט נסערת, אז אנסה להסביר עצמי. בכל שבועיים אני לומדת ברמת גן 'ולאחר הירידה מהרכבת אני קונה במאפיה בורקס בעלות של שני שקלים. היום היו לי הרבה אגורות בארנק אז ביקשתי בורקס וכשהושטתי את הכסף, 15 מטבעןת של עשרות אגורות ומטבע אחד של חצי שקל , המוכר סירב למכור לי ופשוט אמר שהוא לא מקבל את הכסף, שאין לו ערך בעיניו והגיש לי את שקית הבןרקס כאילו מעדיף לתת לי אותו בחינם אם אני נאצלת לשללו באגו ראו רו
בהמשך לפרסום הקודם שנקטע באמצע.
למרות כל מחאותיי הוא סירב לקבל את התשלום בצורה כזו ובסופו של דבר אמר שסו זכותו כי הוא מקום פרטי
יצאתי מאוד נסערת מהמקום ואף איימתי בתביעה, אני כרגע מחוץ לשיעור כי אני לא מליחה להירגע.
מה עושים?
שלום שימרית
אני לא בטוח שיש פה מקום להתעצבן כפי שאת מתארת ואין פה מקום להגשת תביעה. נכון המוכר לא נהג כראוי שלא מכר לך בתמורה למטבעות, אך אין לו אף חובה שבחוק לקחת ממך תשלום כזה או אחר.
אני מציע לך להכניס קצת פרופורציות לעניין.
בכל מקרה תביעה (גם בתביעות קטנות) תעלה לך הרבה יותר מכל מה שתצליחי להוציא גם אם תזכי בבית המשפט.
באמת שלא שווה להתעצבן על זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר