לפני כשנה ו-3 חודשים ביצעתי עסקה טלפונית עם נציג בחברת פלאפון והצטרפתי לחבילה של מכשיר אייפון, 400 דקות, 400 SMS וגלישה ללא הגבלה ב-160 ש"ח לחודש. יום לאחר מכן הגיע שליח שהביא לי את המכשיר ועיקרי החוזה ממנו היה קשה להבין מה המחיר (היה רשום כמחיר מלא ומספר הנחות). עקבתי במשך מספר חודשים אחרי החשבוניות כדי לוודא שאני משלמת את המחיר עליו סיכם איתי נציג המכירות, וכך היה. לאחר כשנה נוכחתי לדעת שהמחיר עלה ב-60 ש"ח לחודש בגלל ששתי הטבות (הנחות) בוטלו לאחר שנה. בחוזה לא רשום בשום מקום שאחרי שנה המחיר הולך להשתנות ושיש הטבות שמסתיימות לאחר כשנה. פניתי לחברה ונאמר לי ששתי הטבות אלו לא רשומות בכלל בחוזה ולכן לא ניתן להחזיר לי אותן, ביקשתי שישמעו את השיחה שבוצעה עם נציג המכירה והם אמרו לי שכבר אין הקלטה כזו. בשיחות שביצעתי איתם הם כל הזמן אומרים שחובת ההוכחה עלי ואין לי דרך להוכיח את זה, הרי לא הקלטתי את שיחת המכירה, הדבר היחיד שיש לי זה את החשבוניות של השנה הראשונה בהן ניתן לראות שזה הסכום עליו אני מחוייבת. האם יש מקום להגיש במקרה זה תביעה?
שלום.
על פי מה שאת מתארת בוודאי שיש מקום להגיש תביעה.
במידה ואת צריכה סיוע בעניין את מוזמנת לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר