שמי שי אזולאי.
קיבלתי היום בדואר, לראשונה אי פעם, מכתב מרשות השידור הדורש ממני לשלם את אגרת הטלוויזיה + פיגורים, החל משנת 2009 (כולל) - והחוב על סך 2,059 ש"ח.
הופעתי מאוד. לאחר בדיקה עם משרד עורכי הדין שמטפלים בזה מצידם (חליל חירי), מסתבר שהייתי אמור לשלם אגרה שנתית.
רכשתי את הטלויזיה בתאריך 9.12.2008 לצורך שימוש כמסך מחשב (לחיבור למחשב הנייד שלי),
ב-7 השנים בהם אני גר בדירה שלי (בשכירות) בתל אביב, מעולם לא הייתי מחובר לשום רשת תקשורת כלשהי - לא הוט, לא יס ולא שום רשת אחרת (לרבות כרטיס טלוויזיה במחשב) המאפשרת לי לקלוט שידורים
דרך המכשיר טלוויזיה - ואפשר להוכיח זאת. משמע - שאני משתמש במכשיר הטלוויזיה כמסך מחשב ולא כמקלט! - כ]י שמגדירה זאת רשות השידור - ולכן אין שום סיבה שאשלם את האגרה.
אני מנסה להבין כרגע איך אוכל לבטל את דרישת התשלום השערורייתית הזו,
ואשמח לדעתך המקצועית ולעזרתך.
שלום שי
עליך לפנות לרשות השידור או משרד עורכי הדין באמצעות טלפון ומכתב , להסביר להם כל מה שהסברת ל כאן, לצרף מסמכים והוכחות המחזקות את טענותיך ולבקש לבטל את תשלומי האגרה הקנסות ועוד.
אני מציע לך לעשות זאת מהר כיוון שרשות השידור עלולה להטיל עליך הגבלות קשות כמו הגבלת חשבון הבנק שלך, אי יציאה מהארץ, הוצאה לפועל ועוד ועוד (והם עושים זאת - לא רק מאיימים).
במידה וזה לא יעזור - תתבע אותם בבית המשפט לצורך ביטול החוב וכמובן קבלת פיצויים מהם כולל עוגמת נפש.
בהצלחה.
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר