שלום רב, לפני מספר ימים רכשתי ברשת חנויות האיפור איל מקיאג' מוצרים בסך 500 שח
כשהגעתי הביתה פתחתי את השקית וראיתי כי המכסה של אחד המוצרים מלוכלך ומודבק בדבק סלוטפ בצורה מחרידה ולא אסתטית להפליא, אני מאפרת וזו לא פעם ראשונה שרכשתי את המוצר הזה שם ובוודאות אני יודעת שהמוצר משומש ולא אמור להימכר בצורה הזו!
בכל אופן למחרת חזרתי לחנות וביקשתי להחליף את המוצר ונאמר לי שלא ניתן להחליף בכלל ושהמוצר מגיע פתוח מהספקים ולכן הן מדביקות את המכסה עם דבק, עדיין לא מסביר למה המוצר מלוכלך, חשוב לציין שמדובר באיפור שצריך להיות נקי ואסתטי, לכן גם ביקשתי לראות את אותו המוצר בחנות כדי להשוות עם זה שקניתי ונאמר לי שמה שקניתי הוא אחרון ואין להם דוגמה להראות לי!
נשארתי עם המוצר והחלטתי להתקשר לשירות לקוחות להתלונן על המוצר הפגום/ המשומש שרכשתי בסכום מלא וללא ידיעתי (בסך 200 שח), אך אין לי שם שום מענה במספר שהביאו לי המוכרות בחנות.
שאלתי היא מה אפשר לעשות במצב כזה? למי אני יכולה לפנות בקשר להחלפת המוצר אם לא בחנות או בשירות לקוחות?
עליך לפנות לחברה (אני מצאתי את הכתובת ומס' הטלפון של החברה באינטרנט - כך שאני בטוח שגם את תמצאי). תתקשרי אליהם או תשלחי להם מכתב (בעצמך או באמצעות עו"ד) תתארי במכתב את הדברים שקרו ותבקשי להחליף או לזכות אותך.
השלב הבא זה הגשת תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר