שלום רב
בתאריך 8/11 הזמנתי מוצר (מגפיים) באתר גרופון באינטרנט. בשובר שהועבר למייל שלי, נכתב כי אספקת המוצר תעשה תוך 21 ימי עסקים. מאז, חלפו מעל 30 ימים, ןהמוצר טרם הגיע. טלפונים אל בית העסק המספק את הסחורה נתקלו במספר לא זמין והועברו לתא קולי. בגרופון נאמר לי כי עלי לסרב קבלת המוצר עם הגעתו וכך אוכל לקבל החזר כספי. האם אין בכך עברה על החוק? כמדומני שהדבר דומה לשליח פיצה שאינו מגיע עם המשלוח בזמן, ומקבל את המוצר ללא תשלום??? מי אמור לשאת באחריות? אודה עזרתכם!
הרגע דיברתי עם חברת buy israel שהם הספקים של המוצר. שם טענו שהמשלוח יצא ב 3/12 (בעוד שבגרופון טענו שהוא יצא ב2/12), אך היתה בעיה עם המידה והצבע הספציפיים (39 שחור) והמשלוח התעכב בחו"ל (???!!!) הנציגה הבטיחה שתפצה אותי, או תחזיר את כספי, במידה ואחליט שאינני מעוניינת במוצר.
האומנם???
האמנם מה ? אני לא אחראי על החברה ופעילותה ולכן אם הובטח לך מה שהובטח - אני מקווה שהם יעמדו בהבטחה ויפצו אותך. בכל מקרה את זכאית לתבוע אותם כפי שציינתי לפני כן.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום
האחריות היא כמובן על החברה אך יחד עם זאת אף אחד לא קבע (ואין חוק) שאתה צריך לקבל את המוצר בחינם.
לעומת זאת, אם החברה לא עמדה בתנאים שלה - אתה זכאי לתבוע אותה בבית המשפט לתביעות קטנות ולהוציא ממנה פיצוים על פי חוק החוזים, חוק המכר וחוק הגנת הצרכן.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר