בתאריך 21/10/2012 ביום ראשון הייתי בקניון הנגב בדוכן של דינמיקה סלולר
שהיא חברת בת של סלקום נגשתי לדוכן שאלתי לגבי מכשיר והצטרפות לחברת סלקום
נציג בשם דניאל נתן לי פרטים על מסלול של סלקום ויציע לי לרכוש מכשיר סוני ארקיסון מיני בסך 535 והוא אמר לי תביא לי את כרטיס אשראי נתתי היינו לקראת עסקה ואז אמרתי לו שאני מתחרט שאני רוצה לבטל את עסקה ולא לקחתי לא את מכשיר ולא את סים של סלקום הוא אמר שהוא בטל והכל בסדר באותו יום כמה דקות אחרי שנתתי לו את כרטיס אשראי שלי
ומתברר יותר מאחור שהוא לא בטל לי את עסקה למרות שבקשתי
ממנו לבטל את עסקה לא ידעתי שהוא לא בטל את עסקה למרות שהוא אמר לי כן בטלתי לך את חוזה בביטחון
מעבר לקו מדבר נציג של חברת דינמיקה סלולר מודיע לי שיש לי חוב 535 על רכישת מכשיר מתאריך 21/10 שמעולם לא רכשתי בחברת דינמיקה והוא עוד איים שאם אני לא יסדר את חוב ישלחו לי מכתב מעורך דין אני הייתי כולי בשוק מה הם רוצים מחיים
בלי שום קשר לכלום התקשרו אלי
לא זכרתי
מה עשיתי בתאריך 21/10 עבר חודשים וזה גרם לי לעוול מאוד גדול וגרם לי לבכות שלא זכרתי
רק אחרי כמה שעות נזכרתי שהייתי בסניף שלהם והייתי לקראת עסק אבל בסוף לא הייתה עסקה
כי לא רציתי התחרטתי אחרי שיחה הלכתי לדוכן
למנהלת שלהם הסברתי לה את עניין את כל עניין שלא רכשתי מכשיר והייתי צריך לנוסע עד חברה לבזבז כסף על נסיעות בשביל לסדר חוב שמעולם לא היה המנהלת אמרה אני מצטט "שנציג שלה לא ידע איך לבטל את חוזה" וזה נסחב חודשים
ויום ראשון בבוקר התקשרו אלי נציבת פניות של חברת דימינקה סלולר ואמרו לי שעניין סודר
ונפלה טעות אבל טעות שלהם גרמה לי לעוגמת נפש עברתי הלאה אבל עניין לא נגמר
כמה ימים אחרי סיום הפרשה עם חברת דימינקה סלולר אני נכנס לאתר לבדוק מצב חשבון אני מתפלא לגלות שפתאום יש לי חיוב מחברת סלקום בסך 147.20 מאיפה יגיע הסכום זה אין לי מושג
אני מתקשר למוקד פיננסי שבוע שעבר של חברת סלקום בפעם ראשונה שואל את הנציג איך יש לי חוב כזה אצלכם על מה יש לי הוא אמר לי שהייתי לוקח שלהם חודשים
שנותקתי רק ב09/12 לא הבנתי על מה הוא מדבר ואז יום למחרת התקשרתי שוב לבבר את עניין הנציגה אמרה לי שזה חיוב מתאריך מ21/10/2012 עד עד ואז נסיתי להסביר לה שלא עשיתי את עסקה אבל היא העבירה אותי למישהי למנהלת היא אמרה אני לא מבינה מה הוא רוצה ממני ואז הסברתי למנהלת מישהי בשם שרון על המקרה היא ראתה שחברת דימינקה
סלולר באמת זכתה אותי היא אמרה שאני יוזכה על מלוא סכום לא ראיתי איזה ביטול באופק
עבר השבוע מאז התקשרתי אני מתקשר שוב לחברת סלקום יום ראשון בשעה 11:45 לשואל לגבי בירור זיכוי שאני אמור לקבל ושוב אני מדבר עם נציגת שירות ומסביר לה על המקרה ואמרתי לה שמישהי בשם שרון אמורה לזכות אותי והיא אמרה גם שתחזור אלי ולא חזרה אחרי שלושה ימי עסקים יום שלישי ראיתי שנציגה שלהם לא חזרה התקשרתי שוב לדעת מה קורה עם זיכוי לי למה הנציגה לא חוזרת אלי מעדכנת אותי לגבי הזיכוי שאני אמור לקבל רק היום אחרי שלושה שבועות סגרו את עניין ואני אמור לקבל את זיכוי של 147.20
ובשיא חוצפה שלהם מחיביים אותי בעסקה שמעולם לא רכשתי ואפילו לא קבלתי חוזה לידי
ושלחו לחברת אשראי חיוב ב13/12 על סכום 147.20 כמה ימים אחרי שדברתי עם חברת בת
שלהם שהיא נותנת את סיים של חברת סלקום שיחות וסגרנו את עניין ב09/12
בגלל רשלנות של עובד בקניון שלא בטל לי את חוזה נגרם לי כל נזק וקבלתי טלפונים
שאני חייב כסף למקום שמעולם לא רכשתי לא מכשיר לא עשיתי עסקה רק בגלל
שרציתי להצטרף אבל התחרטתי
האם בעקבות התיאור של מקרה על עוגמת נפש ונסיעות וכל מחדלים
של חברת סלקום ובת של סלקום יש אפשרות לקבל פיצוי כספי
בעקבות המקרה כי עצם עבודה שהתקשרו להודיע רק אחרי חודשים
שרק בנס זכרתי את ממקרה ללא עקשנות שלי הייתי צריך לשלם להם
את כל סכום
בכבוד רב
אוהד גולן
שלא חתמתי על חוזה מעולם איתם
ואין לי שום מסמכים כי לא קבלתי מסמכים
למרות שעניין נסגר עם חברת סלקום
בתקווה שכן אז יש מקום לתביעה בבית משפט לתביעות
קטנות ואם יש לי סיכוי לזכות באיזה סכום גם האם זה סכום 1000
למרות שעניין נסגר רק היום לאחר שלושה שבועות
ללא זיכרון שלי הייתי משלם להם את סכומים אלה מתוך פחד
מעורך דין שלהם למרות שיש להם עורכי דינים מאוד
גדולים לחברת סלקום ובטח הם התכחשו לכל דברים
אבל אני מוכן אפילו לעבור בדיקת פוליגרף על מנת
לבדוק את אמיתות שלי כי אני יודע בדיוק מה עשיתי
ומה לא עשיתי ובכלל שלרדוף אחריהם היה נורא
כן, בהחלט יש פה מקום להגשת תביעה על עוגמת נפש והוצאות.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
כן.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר