שלום, חתמנו על חוזה מול אולם אירועים מוכר כשנה לפני האירוע. במהלך הזמן לאחר ביקורים רבים כל פעם התאכזבנו מחדש מרמת השירות האוכל והנקיון, כשפעם האחרונה שביקרנו ראיתי חתול אוכל מהסיר שנמצא בעמדת המלצר בבופה (כן יש לי גם תמונה) שילמנו מקדמה של 15000 ש"ח. מבחינה עקרונית, לאור העובדה שנתקלנו בבעיה תברואתית כה חמורה (ההנהלה עודכנה על כך) האם ניתן לבטל חוזה ללא תשלום כלשהו(החוזה מחייב בתשלום של 33% מסכום האירוע) והאם ניתן לקבל החזר עבור המקדמה ששולמה?
אנחנו כרגע בלבטים אם לבטל את האירוע לאור השיקולים הנ"ל.
להתייחסותך אודה
ליהי
שלום ליהי.
אני מציע לקרוא בעיון את החוזה\הסכם עליו חתמתם - אני בטוח שיש תשובה לשאלה זו בחוזה ביניכם. הדרך לבטל היא כמובן באמצעות החוזה שחתמת עליו.
לעניין הבעיה התברואתית - אני לא בטוח שחתול המסתובב באולם האירועים הוא בעיה תברואתית כה חמורה. אם את חושבת שזה כך - תפני את תלונתך למשרד הבריאות כדי שאלו יסגרו את המקום.
אני מציע להיפגש עם הבעלים של המקום להודיע להם שאתם מבטלים את האירוע אצלם, לשלם להם פיצוי קטן ולקבל את המקדמה שהשארתם והכל בכפוף לחוזה ביניכם.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר