שלום וברכה..
אני וכלתי מכרנו לגברת קורקינט של נכדי לאחר משא והמתן ומתוך אמונה מלאה עשינו זכרון דברים נפגשנו בבית קפה ונתנו לה את המוצר.ללא מקדמה כלל.עברו שבועייים ולא קיבלנו את כספנו.יש לנו רק רק את שמה והפרטים. ללא כתובת...מה אנו אמורים לעשות??זה הוכחה לבית.משפט???הגברת.מתחמקת כל פעם...מה ניתן לעשות?? תודה לכל תשובה
שלום.
כן זה בהחלט משמש הוכחה בבית משפט. ניתן כמובן לעשות גם הסכמים וחוזים בעל פה וגם הם משמשים כראיה בבית המשפט - אז כמובן שזיכרון דברים משמש ראיה מצוינת.
מה אני מציע לעשות. לשלוח מכתב רשמי לגברת עם הקורקינט - מכתב התראה לפני תביעה - להודיע לגברת כי היא חייבת כסף ובמידה ולא ישולם תתבעי את כספך בבית משפט לתביעות קטנות.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום רב
תודה על תשובתך.
הגברת חושבת קדימה...פנתה באופן עצמאי לחנות והוציאה שיחזור קבלה.ברוב חוצפתה אומרת שיש לה קבלות וזה שלה חוקית חחחחח.בתי הגישה תלונה במשטרה(לא נראה לי שהמשטרה תעשה משהו)עכשיו הגברת עם קבלה חוקית ביד!! פשוט אבסורד והזוי.מה דעתך על כל הענין.המילה שלי כנגד המילה שלה.מה דעתך על כל הענין הזה.תודה רבה לך וערב טוב
עשיתן נכון שהגשתם תלונה במשטרה. מעשיה פליליים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר