שלום רב,
אני מעוניין להגיש תביעה כנגד סלקום עפ"י סעיף 30 א לחוק התקשורת (בזק ושידורים), התשמ"ב–1982.
המקרה הוא כזה: סלקום החליטו לשלוח לכלל המנויים שלהם הודעות SMS המכילות פרסומת למשחקון אינטרנט... פניתי באימיל לסלקום וביקשתי להסיר אותי מרשימת התפוצה.. תוך שעה חזרו אליי במייל ואמרו שהסירו אותי, לאחר מכן באותו היום קיבלתי עוד SMS פרסום ופניתי אליהם בשנית דרך המייל ולא קיבלתי תשובה עד היום (הם מתחייבים על 2 ימי עסקים ועברו כבר 4), בפניה השניה ציינתי כבר שהם עוברים על הסעיף המדובר בחוק התקשורת.
השאלה היא כזאת, למיטב הבנתי עפ"י החוק מגיע בגין כל הודעת פרסום כזאת פיצוי של 1000 שקל ללא הוכחת נזק.. מעבר לתכתובות עם סלקום האם מספיק צילומים של ההודעות מהמכשיר הסלולארי או שכדאי לשמור את ההודעות עד ההגעה לבית המשפט?
סה"כ מדובר בכ 11 הודעות (לא כולל ההודעה הראשונה)... קרי 11000 ש"ח תביעה...
אני מסתמך בעיקר על פסקי דין קודמים דוגמאת: בית דין לתביעות קטנות רחובות - תק 2378/08 ,תק 1311/09 ....
שבוע טוב,
לצורך הוכחת תביעתך יהא עליך להציג את ההודעות והמועד בו הן נשלחו. כמו כן הדפס את המייל ששלחת להם בדבר בקשתך להפסיק לשלוח לך הודעות פרסומת.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אם אני עתיד לעזוב את הארץ בתחילת אפריל לתקופה של בערך שנה..
האם יש סיכוי שההליך יסתיים לפני זה? מה אני עושה במקרה בו ההליך נגרר ואני בחו"ל..?
לילה טוב,
באפשרותך להגיש בקשה להקדמת מועד דיון או לקביעת מועד דיון במועד שתחזור.
תוכל במידת הצורך לבקש שאחר ייצג אותך לאחר שתייפה את כוחו לעשות כן (לא עו"ד).
בהצלחה ותעדכן !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר