לפני 1/2 שנה הזמנתי מטבח עצל נגר פרטי, הוא עש את המטבח אבל לא בשלמותו הדלתות מתנדנדות לא כול הסגירות עדינות הציפוי מתקלף ועוד..
מאז אני כול יום מנסה להסיג אותו והוא לא תמיד עונה וכשהוא עונה הוא לא עומד בהבטחותיו בכך שיגיע או שיגיד איפה משרדו כך שאנו נפנה אלו רק טלפון זה מה שיש ברשותי אני לא יודע מה לעשות בנידון יותר מכיוון שגם קבלה הוא לא נתן לי וביקשתי והוא התחמק וזה הרגיש שגוי. הנגר עצמו כבר קיבל את כול כספו ולא כול כך מעוניין להשלים את עבודתו כנראה אנה עזרו לי לדעת מה אוכל לעשות בנידון..
שלום איגור
בהחלט מקומם.
לאור הכתוב ומאחר ופנית אליו, נראה כי ביכולתך להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות על ביטול העסקה והחזר כספי או השלמת העסקה כנדרש או פיצוי כספי, בהתאם להחלטתך.
ביכולתך לנסות לבדוק ולבחון בסביבות ארגוני הנגרים את כתובתו במידה והנגר מתחמק מפניותיך.
בהצלחה
שלום איגור
בהחלט מקומם.
לאור הכתוב ומאחר ופנית אליו ללא הועיל. ביכולתך לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות ולדרוש את ביטול העסקה(ביטול הסכם) והחזר כספי או תיקון הפגמים(אכיפת ההסכם), או פיצוי, בהתאם להחלטתך.
כמו כן ביכולתך לנסות לבדוק ולבחון בארגוני הנגרים השונים באשר לנגר זה במידה והוא מתחמק מפניותיך בנוגע לכתובתו.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר