שלום ,רכשתי ריהוט והתשלום נעשה בצ'קים ללא המטוב בלבד. בעל החנות כאמור אשר סגר את החנות ונתן לי חשבוניות אפקטטיביות כלומר אין שום חברה או עסק על השם שלו, בדקתי גם ח.פ כלומר קש.
נתתי צ'ק ותשלום בויזה, תשלום אחד ירד לי מהויזה כנראה מצד שלישי, כלומר לא הכרתי את שם החנות שחייבה אותי בתשלום, העברת הכרטיס נעשתה בצורה ידנית.
מיד לאחר שגלתי שהוא ברח עם הכסף . כתבתי מכתב מנומק לחברת האשראי וביטלתי את התשלום הנוסף לאותה חברה, בגין אי קבלת סחורה ושאני לא מכיר בכלל את שם העסק. התשלום בוטל ע"י חברת האשראי. כמובן שאת הצ'ק הדחוי לעוד 4 חודשים ביטלתי, כיום אותה חברה דורשת את הכסף, השאלה אם ביטלתי את התשלום הנוסף בויזה לאותה חברה, יכול לעזור באם אותה חברה תגיש בקשה להוצא לפועל, שקבלת הצ'ק והחיוב נעשתה שלא בתום לב, הריי חברת האשראי עשתה חקירה והתברר לה שלא קיבלתי את הריהוט, והיא ביטלה את התשלום הנוסף?
שלום אבי
אכן מקומם.
לאור ובהתאם לכתוב נראה כי טענותיך מוצדקות , לא קיבלת את המוצר והסכום נגבה מטעם גוף שאינך מכיר.
המלצתי הינה כי תפנה במכתב אל החברה שדורשת כסף, פרט את השתלשלות המקרה ודרוש כי דרישת התשלום כנגדך תתבטל.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר