שלום
אני לקוחה של הוט מובייל חוץ מהבעיות שיש לי איתם החודש נוצרה בעיה חדשה שאני רוצה להתייעץ.
בחודשים 10 11 הם לאחייבו אותי על החבילה בגלל תקלה טכנית אצלהם והחודש הם חייבו אותי על חשבונית של החודש 12 וגם עוד חיוב על חודש 10 רציתי לדעת האם מותר להם על פי חוק לעשות דבר כזה ולחייב פעמיים בחודש? האם היו צריכים להודיע לי? חוץ מזה אני מחכה כבר חצי שנה לזיכוי שהם חייבים לי כי עשו לי טעות במשך 3 החודשים הראשונים האם מותר להם למשוך את זה חצי שנה?
מה עליי לעשות? תודה
שלום ויקי
אני קצת לא מבין ... לא שילמת על חודשים שעברו והחודש כאשר חייבו אותך על מה שלא שילמת בעבר את מתלוננת ?
החברה נתנה לך שירות ואולי שכחה לחייב אותך בחודש שעבר ולכן תיקנה את הטעות וחייבה אותך החודש על מה ששכחה בעבר.
בקשר לדברים האחרים - אני מציע שתפני אליהם במכתב (בעצמך או באמצעות עו"ד) תציגי להם את הדברים ותודיעי להם שאם לא יחזירו את כספך את תתבעי אותם בבית המשפט לצורך קבלת כספך וזכויותיך.
חוץ מזה את יכולה "לפגוע" בהם בכך שתעברי לחברה מתחרה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר