ביום שישי האחרון דיברתי עם נציגה של פזגז, בכדי להזמין שירות ליונקרס(חימום של גז) שיש לי בבית ויש תקלה איתו ושיש לי אחריות עליו.
הטכנאי ניקבע ליום ראשון (6.1.13) נקבע כי יגיע בין השעות 12:00 עד 16:00 ושחצי שעה לפני שיגיע יצלצל אליי לנייד לוודא שאני אהיה בבית.
אני נשארתי כל היום בבית, חיכיתי וחיכיתי עד שהגיע השעה 15:30 והחלטתי להתקשר למוקד פזגז, ענתה לי פקידה אמרה כי טכנאי בדרך אליי וכי עוד כמה דקות יצור איתי קשר.
תודה מראש.
כמובן אף אחד לא יצר איתי קשר. היום התקשרה מישהי מהמוקד שלהם לקבוע פגישה ואמרה שהייתה טעות ושתיקבע לי למחר טכנאי.
קבענו למחר.התקשרתי למשרד לפניות הציבור ענתה לי מישהי לא הכי נחמדה ואף בגסות רוח הסבירה לי בהתחלה כי אני זו שאשמה וכי המועד ניקבע להיום ביכלל. לאחר שהתווכחתי איתה ולאחר כמה שעות היא חזרה אליי ואמרה שתישלח לי מכתב התנצלות וכי הייתה טעות של הפקידה שטעתה בהזמנה של הטכנאי. אמרתי לה שזה נחמד מצידה אך אני דורשת פיצוי כמובן בהסתמך על חוק הטכנאים המתוקן, ושמגיע לי 600 ש"ח. זו מצידה אמרה שלא מגיע לי כלום ושהיא התייעצה עם העו"ד של החברה ואמרה כי החוק הטכנאים לא מתייחס לטכנאים של פזגז אלא רק להוט יס וכד' ולא לפזגז.
השאלה שלי האם זה באמת נכון? האם היא משקרת אותי או שזו האמת?חוק הטכנאים לא תקף לגבי טכנאים של פזגז שהוזמנו לתיקון ציוד שלהם שיש לי בבית(ציוד קבוע בבית) שיש לי עליו אחריות ואף לא דאגו להודיע לי על שינוי במועד או להודיע שלא יגיעו ביכלל!
אתי שלום.
טכנאי של פזגז הינו טכנאי לכל דבר על פי חוק הטכנאים ולכן הפקידה ועו"ד משקרים לך.
את מוזמנת לעשות חיפוש בגוגל ולבדוק שחברת פזגז עצמה פיצתה לקוחות על כך שהטכנאי שלהם איחר לבית הלקוח. ואני יכול להפנות אותך לכתבות כאלה, אם תרצי.
ולכן עם כל הכבוד לעו"ד של החברה ולמזכירה - חברת פזגז מחוייבת על פי חוק לפצות אותך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר