שלום רב, ביום חמישי האחרון 3.01.13 נרשמתי לבית ספר לאיפור ״איל מקיאג׳ ״. לצערי ההרשמה היתה חפוזה מאוד לא יצא לי לברר באמת מידע אודות הבית ספר, הגעתי לשם אמרו לי שאני זכאית למלגה, ושאמא שלי תתן בכרטיס האשראי 5,000 אלף שח ( שאגב ביקשו ממני לחתום שם על האישורים במקומה) ויום ראשון ישלחו שליח לקחת עוד צק על סך 3950
חשוב לי רק לציין שהכסף עדיין לא נפדה.
בעקרון גיליתי על המקום מלא דברים מפוקפקים ששמעתי באינטנרט דבר אשר הוריד לי תחשק ללמוד שם.
אני מעוניינת לבטל את הלימודים ( אשר אגב נאמר לי שהחוזה שלהם בכלל מפוברק ולא קיים, אחרי חיפוש זריז באינטרנט) מה שכן התשלום הכולל של ה -8,950 זה כביכול רק על המזוודת איפור שאכן קיבלתי והלימודים כביכול בחינם.
ואם אני רוצה לבטל את הקורס אני עדיין צריכה לשלם על המזוודה ( למרות שלא נעשה שימוש כלל במזוודה!) אני ממש רוצה לבטל את הלימודים ורשום גם שאני אצטרך לשלם בנוסף סכום של 500 שח או עשר אחוז מהמחיר, דבר שנשמע מוגזם. חיפשתי באינטנרט ומצאתי מקרה דומה לשלי שניצח במקרה רציתי לדעת אם יש לי סיכוי להילחם ואם זה לא אבוד, תודה רבה!
שלום לינור
קודם כל חשוב שתדעי שאת יכולה לבטל את ההרשמה עד 14 יום מיום ההרשמה וזאת על פי חוק לביטול עיסקה (תקנות הגנת הצרכן - ביטול עיסקה) ולכן בקלות את יכולה לבטל את העיסקה על פי חוק זה והחברה חייבת לעמוד בתנאי הביטול.
לכן אני מציע לך לפעול על פי החוק - לשלוח לחברה מכתב רשום ורשמי בו את מבקשת לבטל את העיסקה על פי החוק.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר