הייתי לקוח של חברת "גולן טלקום" וביום שישי בסיסבות 13:00 בצהריים התקשרו והודיעו לי שהם מנתקים אותי לשיחות יוצאות ,להודעות יוצאות, ואינטרנט בטענה שאני משתמש שימוש " לא סביר" בקו שלי. לציין כי יש לי ארבעה קוים בחברה ועברתי אליה מיוני 2012, את פעולת הניתוק הם עשו רק לקו שלי. בשיחות שערכתי איתם לא מסרו לי מה הפירוש של לא סביר, מי מגדיר סביר, איפה הבעיה (בכמות שיחות, כבמות הודעות, בכמות גלישה) - כלום, עמימות מוחלטת . רק הפנו אותי לסעיף 5 בחוזה. בקשתי לקבל- שישלחו לי את הקלטת השיחה ולא נתנו לי אמרו שעלי לפנות בבקשה מסודרת. אמרו שהניתוק הנו למשך 14 יום לשם בדיקה. חזרתי אלייהם משחלפו השבועיים (14 יום) .קבלתי אותן תשובות, חזרתי אחרי שחלפו 14 ימי עסקים והתשובות אותן תשובות אמרתי שהם התחייבו לבצע את הבדיקה ולקבל החלטה בתום שבועיים למה אין החלטה אמרו לי ש "אלכסנדרה" היא המנהלת וכרגע הנושא בבדיקה עד להחלטה אחרת..... ללא מועד ללא נקודת קצה, לא אפשרו לי לדבר עם "אלכסנדרה המסתורית" - בשלב זה דברו איתי על שימוש לא הגיוני, "נטשו" את הקטע של "לא סביר", כל שכן הפקידה בדקה ואמרה שנראה לה כי זה בגלל שימוש מוגזם בכמות הודעות אבל היא לא מוסמכת לומר. אחרי יותר מ- ימי עסקים בצר לי ומחוסר בררה אחרי עברתי חברת פלפונים בתחילת ינואר 2013. מקומם אותי בתור אזרח פשוט האטימות והקלות שבה חברת טלפונים יכולה לשבש את חייו של הפרט ולהתעלל בו כרצונה.
מוזר ביותר.
האם התנאי בחוזה דיבר על שימוש סביר ? האם בחוזה הוגבלת בכמות השיחות או המסרונים ?
בהחלט התנהגות מוזרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר