ביום ה' רכשתי מגפיים (250שח במקום 350שח). ביום ו' לאחר נעילתם פעם אחת בקניון- החלק הקדמי של המגף האחד התקלף.
בעת הרכישה אמרה המוכרת שמדובר במגף עור משולב שהחלק התחתון שלו מעור. לאחר הקילוף נראה שלא מדובר בעור.
בחנות- מסרבים להחזיר את הכסף ואף מסרבים להחליף במגפיים חדשים.
תגובתם: יש לנו מגפי עור אך לא המגף שקנית! תקראי את התוית שם כתוב שזה לא עור. לא יכול להיות שהעובדת אמרה לך זאת.
עוד הוסיפו שהפגם לא קשור לטיב המגף אלא לשימוש לא נכון שלי ובטח חטפתי מכה בלי שהרגשתי. מציעים לטשטש עם צבע נעליים.
אני התאכזבתי כי המגף אמנם יפה אך נראה כי האיכות ירודה.
וכמובן שמאוד מאוכזבת כי מרגישה שנותרתי ללא הכסף וללא המגפיים (החזרתי לחנות כדי שבעל הבית "יבדוק" את העניין).
אנא עצתך!
תודה.
אני מציע לך לכתוב מכתב לחנות - לספר את סיפור המקרה ולהודיע לו שאת מחזירה את המגפיים ומבקשת להחזיר את כספך ולא תפני לבית המשפט לתביעות קטנות לצורך קבלת כספך חזרה + פיצוי עוגמת נפש.
החנות חייבת להחזיר לך את כספך מכוח חוק הגנת הצרכן ותקנות הגנת הצרכן .(ביטול עיסקה)
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
מאחר ונעלתי את המגפיים ("גם אם פעם אחת בלבד") ופגמתי אותם ("גם אם בלי ששמת לב")- אלה הם דברי אשת שירות הלקוחות.
האם זה מקרה ברור שהצדק איתי?
זה מאוד נחמד שהם טוענים שאין לך קייס - אבל מה ציפית שהם יטענו ?
זה נכון שאת יכולה להחזיר את המגפיים ולקבל כספך חזרה מכוח תקנות הגנת הצרכן ביטול עסקה (במידה ואת עומדת בכללי החוק) אך גם אם לא הם חייבים להחזיר לך את כספך מכוח חוקים אחרים.
תארי לך מצב שקנית רכב חדש במחיר 250,000 ש"ח - נסעת עם הרכב פעם אחת ויחידה ובמהלך הנסיעה הרכב שבק חיים ולא ניתן להמשיך לנסוע עם הרכב - האם גם במקרה זה היית מתלבטת ? זהו אותו המקרה רק בסכומים אחרים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר