שלום
לפני כשנה זרקתי את המקלט שלי היות ותיקנתי אותו תיקון יקר ולאחר מכן שוב התקלקל ולא היה משתלם לתקנו שוב. הודעתי לרשות השידור על כך וביקשתי שיפסיקו לשלוח הודעות תשלום. הם מצידם מתעלמים וממשיכים להטריד אותי באמצעות עורך דין המייצג אותם. כמו-כן, הם הגיעו לדירתי בזמן שלא הייתי (המנקה היתה ולא פתחה את הדלת בהנחייה שלי), ובעקבות כך הוציאו מכתב כי נכחו וראו שיש מקלט בבית. עניתי להם שלו היו נכנסים הביתה ומסיירים בבית, היו בודקים ורואים כי אין מקלט באף חדר!!! אך איני מתירה לאיש להיכנס לבית בזמן שאף אחד מבעלי הדירה לא נוכח. גם הזמנתי אותם לבוא ולבדוק בבדיקת פתע או לתאם, מה שמתאים להם. הם שלחו מכתב התראה שיפנו להוצאה לפועל במידה ולא אשלם את האגרה בתוספת הוצאות עורך דין לפני הליך משפטי. אני לא מתכוונת לוותר, למה שאשלם אגרה אם אין לי טלויזיה!!! העניין שזה מעצבן ומטרטר כל המכתבים האלו. שאלתי: מה הולך לקרות? מה הסיכוי שלי בבית משפט? איך אני אמורה לנהוג?
תודה ויום טוב
לאה
שלום לאה
את מתארת פה מקרה קצת מוזר.
מצד אחד את טוענת בתוקף כי אין לך טלוויזיה ומצד שני את לא מוכנה להכניס את נציגי רשות השידור כדי להוכיח שאין לך טלוויזיה - אז מה את רוצה שהם יעשו ?
בוודאי שאם תזמיני אותם בזמן שנוח לך (ולא בזמן אקראי) את תוכלי להוציא את הטלויזיה מהבית (במידה ויש לך כזו).
מכיוון שנציג רשות השידור היה בביתך ולא הוכחת לו שיש לך טלויזיה והוא טוען שהוא ראה טלויזיה במו עיניו כשנפתחה הדלת - לכן הם מחייבים אותך.
במידה ושלחת בעבר מכתב לרשות השידור על כך שאין לך טלויזיה ובמידה ובאמת אין לך מכשיר טלויזיה - אז תפני אל רשות השידור ו\או אל משרד עו"ד שמייצג אותם - תציגי בפניהם את המכתב ששלחת ותוסיפי תצהיר מעו"ד שאין לך טלויזיה - ואחרי כן הם מחוייבים לבטל לך את תשלום האגרה + כל הריביות ותשלומים לעו"ד - אך כמו שאמרתי לך את זו שצריכה להוכיח זאת - ובינתיים לא הוכחת זאת.
כדאי מאוד שתפתרי את העניין בזריזות שכן בתוך זמן קצר תמצאי את עצמך חבה סכומי כסף אדירים והוצאה לפועל יגיעו לביתך.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום עו"ד חיים איציקובסקי,
יכול להיות שלא הבהרתי עצמי טוב. ראשית, הודעתי להם בכתב על כך שאין לי טלויזיה ובכל מכתב אני מזמינה אותם להגיע בביקור פתע ולבדוק בעצמם. לא יודעת למה אתה כותב שאני לא מוכנה להכניס אותם? היתה מנקה בבית והיא לא פתחה את הדלת כי יש לה הנחייה גורפת לא לפתוח לאף אחד. אם הייתי אני בבית ורואה תעודה מזהה, וודאי שהייתי מכניסה אותם. כמו-כן, להצעתך, איך אני משיגה תצהיר מעו"ד? בכדי להצהיר הוא צריך להגיע לבית שלי ובטח זה יעלה לי סכום לא מבוטל. אז אני לא מבינה למה אני צריכה להוציא כסף בכדי להוכיח שאין לי טלויזיה? האם לא מחובתם לבוא ולבדוק? תודה, לאה
רק ניסיתי לעזור.
אם כך תפני לרשות השידור ותציגי להם את הדברים שהצגת לי.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר