שלום, שמי מרינה.
אני פונה בשם הורי, כוון שהם אינם מדברים עברית.
טיפה היסטוריה -
לפני כ 3 שנים הורי היו מחוברים להוט. הם הפסיקו את המנוי כי רצו יותר ערוצים בשפה הרוסית, ולכן רכשו צלחת לווין שיש בה יותר מ 100 ערוצים בשפה הרוסית.
הורי עדיין מחוברים לאינטרנט של הוט.
המקרה:
היום 21.1.13 הגיעו נציגים של הוט לבית הורי, הנציגים התפרצו לבית הורי (מהרגע שאימי פתחה את הדלת הם פשוט נכנסו פנימה והתחילו להתרוצץ בכל הבית),התנהגו באגרסיביות, דברו בשפת עבריינים, והבהילו מאוד את הורי. אחרי כמה דקות שלא ברור מי האנשים ומה הם רוצים, הם אמרו שהם נציגים של הוט ושהם מחפשים חיבור פיראטי לטלוויזיה.
אבא שלי שהוא איש ישר, הציג להם חיבור אחד ויחיד שיש בבית והוא במודם של האינטרנט.
בעבר, אבא שלי כן בדק את החיבור וגילה שעדיין אפשר לראות ערוצי טלוויזיה דרכו, בגלל שהבין שהם מחפשים חיבור טלוויזיה , הוא החליט לעזור להם וחיבר את כבל המודם לטלוויזיה והראה להם שהינה יש בחיבור המודם עדיין טלוויזיה.
מיותר לציין שהערוצים שיש בהוט לא רלוואנטיים להורי, כיוון שאינם רואים ערוצים בשפה העברית.
בזמן הביקור המפתיעה הכבל היה מחובר למודם ורק לצורך הדגמה חובר בנוכחות הטכנאים לטלוויזיה.
מפה, הגענו לאיומים של הטכנאים על הורי, שלא מבינים 90% ממה שאומרים הטכנאים על תביעה בסך 60000שח על גניבה!!! הוא אמר להם שהם גנבים, לא פחות!
ואז הוא אומר להם כזה דבר, או שאני תובעה אתכם ב 60000ש"ח בבית משפט או שאתם חותמים עכשיו על חוזה התחברות להוט ל4 חודשים ומשלמים 250 ש"ח כל חודש.
הורי נבהלו מהסכום הגדול של 60000ש"ח, והיה נישמע להם טוב לשלם 1000ש"ח קנס על חיבור פיראטי שלא היה רק בשביל שהטכנאים יצוא מהבית.
בכל הזמן הזה שהטכנאים בבית הם מדברים עם הידיים, כאילו הולכים להרביץ למישהו, בטונים גבוהים, ובשפה מגעילה כאילו לגנבים שפלים.
האים ניתן לתבוע את הוט על הטרדה של אנשים שלא בצדק? על הוצאת כספים במרמה ואיומים? לקבל פיצוי על עוגמת נפש? הורי מבוגרים ומיותר לציין את הטראומה שהם סוחבים עכשיו בפנים
שלום מרינה
אכן מקומם.
לאור הכתוב באשר להתנהגותם של נציגי הוט נראה כי ביכולתכם לבטל את ההסכם שנחתם תוך אילוצים וחשש וכן לתבוע בגין עוגמת נפש . אציין כי עליכם להוכיח בין היתר כי הוריך אכן לא השתמשו כלל בשידורי החברה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר