היי,אני לקוחה של חברת פלאפון וחזרו לי אצלהם 3 חשבוניות שהסך הכולל של שלושתן עומד על כ1500 שקל,הם העבירו את התיק לעו"ד שמכריח אותי לשלם את לשלם על כל החשוניות הנ"ל וגם על כל הציוד קצה שזה יוצא כ10,000 שקל..אני רוצה לשלם להם את החוב של החשבוניות ולחזור לחברה והם טוענים שאני לא יכולה כי הפרתי חוזה ואני חייבת לשלם להם את כל ה10000 שרל..אשמח אם תוכל לענות לי בהקדם ולדעת אם זה חוקי ואם יש לי מה לעשות בנדון..תודה רבה מראש.
שלום.
מכיוון שלא שילמת 3 חודשים החברה פנתה למשרד עו"ד לצורך טיפול בעניין ובכך מעשיה חוקיים.
מה שאני לא מבין זה איך התשלום הגיע ל 10,000 ש"ח. מה זה ציוד קצה בפלאפון ? מכשיר סלולארי ? ואיזה מכשיר סלולארי עולה 10,000 ש"ח ?
אני מציע לך לפנות לעו"ד של החברה (באמצעות מכתב) להודיע לו שאת מתכוונת לשלם את ה1500 ש"ח אך אין באפשרותך לשלם 10000 ש"ח ואינך מבינה למה ומדוע עליך לשלם סכום שכזה.
במידה וזה לא יעזור אני מציע לך לפנות לעו"ד כדי שיבצע מו"מ בשמך מול עו"ד בטעם החברה.
במידה ואת צריכה סיוע בעניין את מוזמנת לפנות אליי.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום רב!
כתבתי כאן את השאלה כמה פעמים אך לא נקלטה כנראה...
אני ברשותך אכתוב אותה שוב:
תודה לך על התייחוסת הטובה שלך לשאלה שלי למרות שהיא מאוד מורכבת ואני מבינה שזה מסובך בפורום...
זה שוב...בקשר חברה עם מכשיר אורתופדי...
השאלה בנושא תלונה למשטרה שפעם המלצת לי כך לענות בטלפון וגם ללכת בפועל למשטרה ולהגיש תביעה נגד מנהל החברה ובטלפונים שלו מאיים לתבוע אותי בחזרה על זה שאני מפרסמת את שם החברה וגם את שמו ( יש לציין שפרסמתי אך ורק בגופים שמטפלים בצרכנות ולא בעיתון, ולא בתקשורת ולא ברבים...) וגם מאיים שיש לו הקלטות ובכלל מטריד אותי טלפונית ודורש שנלך לבית המשפט והיא "מת להגיע לשם" על פי דבריו...כמובן שהוא לא מעוניין בשום משפט ונראה לי שאין לו שום הקלטה אך הוא מנסה להפחיד אותי וכך אולי למנוע ממני לתבוע אותו...
השאלה האם באמת כדאי להגיש תלונה למשטרה? כי אין לי הוכחות והקלטות שהוא מתקשר אלי ומאיים עלי...האיומים שלו לא איומים שמסכנים החיים...הוא לא מאיים במשהו פלילי.אך בכל זאת אני מרגישה מאויימת ומוטרדת מצידו....
האם משטרה בכלל מתייחסת לתלונות מסוג זה? מה הם עושים? שולחים לו מכתב תלונה? ואם הוא יגיד שאני משקרת זה יחזור אלי "בבומרנג" ותלומה שאגיש תהיה נגדי? אינני משקרת ובאמת הוא מטריד אותי אבל זה בן אדם שמשקר בקלות ויכול להגיד כל דבר....אם בכלל צריכים לתת מענה לתלונה במשטרה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר