שלום
קניתי נעליים בחנות מסויימת ולאחר שבועיים וחצי העקב של הנעל נשבר חזרתי לחנות ואמרו לי שישלחו את הנעל לתיקון הסכמתי והדגשתי שזה חייב להיות תיקון של החלפת הסולייה לפחות כי אם לא העקב יישבר שוב ושוב .
לאחר שבועיים וחצי התקשרו אליי ואמרו שהנעל מוכנה שהגעתי הייתי בשוק הם פשוט הדביקו את הנעל בצורה מגוחכת לא הסכמתי לכך ואז המנהלת הציעה שאני ישאיר לה את הנעליים והיא תראה אותם למנהל האזור של החנות והוא יחליט אם לתת לי זיכוי או נעל חדשה לאחר מס' ימים פנו אליי ואמרו לי שהמנהל אזור טוען שהתיקון בסדר ושהוא לא מזכה אותי ולא מחליף לי הנעל .
חשוב לציין ששלחתי מייל לשירות הלקוחות בעיניין ואף אחד לא חזר אליי גם הטלפון של השירות לקוחות הוא וירטואלי אף פעם לא עונים שם אני ממ ש כועסת ואני מרגישה שמזלזלים בי וזה לא פייר אני חייבת דרך להעמיד אותם במקומם אשמח אם תעזרו לי
תודה
שלום
כנראה שיהיה עליך להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות לצורך קבלת הפיצוי. תגישי תביעה בבית המשפט וביום הדיון תציגי את הנעלים והתיקון הרשלני שנעשה בפני השופט.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר