שלום, עשיתי מנוי לפני כשלושה חודשים. אני מעוניינת לבטל את המנוי היות ובמשך חודש וחצי לא קיבלתי עיתון. כעת כשאני מעוניינת בביטול, הם נזכרים להודיע לי שהמחיר למנוי כרוך בהתחייבות לשנה. בשיחה הראשונית שנעשתה מול הנציגה ממעריב לא נאמר לי דבר על התחייבות, בנוסף לכך לא קיבלתי שום מסמך מהם המעיד באיזשהו אופן על התחייבות. השאלה שלי היא אם אני יכולה לדרוש את ההקלטה של אותה שיחה (אני מניחה שמקליטים את השיחות) ואם לא מקליטים, איך אני יכולה להוכיח את דבריי? הרי זו מילה שלי נגד מילה שלהם.
שלום
בוודאי שאת יכולה לדרוש את ההקלטות כדי להוכיח את דברייך, אך אני מאמין כי הם לא הקליטו את שיחתכם ואם כן בוודאי שלא יתנו לך אותה.
הם אלו שצריכים להוכיח את התחייבותך ולא את צריכה להוכיח אחרת. תבקשי מהם הוכחה לכך שהתחייבת בפניהם למנוי שנה ובמידה והם לא יכולים להוכיח זו הופכת להיות בעיה שלהם ולא שלך.
תבטלי את המנוי ואין לך מה לחשוש. במידה ויתבעו אותך (והם לא יעשו זאת) הם לא יוכלו להוכיח בבית המשפט שהתחייבת בפניהם ויפסידו במשפט.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
גם אני ביקשתי לבטל מעריב לנוער. לא זכור לי שהתחייבתי וכמובן לא קיבלתי שום מסמך על כך .והם מאיימים עלי שיתבעו אותי על 130 שח
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר