לעו"ד חיים איציקובסקי שלום רב ושבוע טוב!
המשך שאלה להמשך "סיפור" ביטול העסקה - מכשיר חשמלי אורטופדי.
****ביטול עסקה שלא "מתבטלת", "הקלטות" ו"הפחדות"***
עו"ד חיים איציקובסקי התכתבנו כבר הרבה פעמים בנושא ביטול העסקה שהחברה גלובל מדיק לא רוצה להחזיר כספים לדודתי אישה מבוגרת וחולה ורכשה את המכשיר בעלות כ- 2500 ש"ח והתחרטה.
שלחנו מכתב ביטול העסקה לחברה במסגרת 14 יום, שלחנו תלונה למועצה לצרכנות שהתור שלנו עוד לא הגיע ועוד לא טיפלו בתלונה...
אין שום הדקדמות עם מנהל החברה.
אנו נלך לבית המשפט ( לפי המלצתך ) ונגיש תביעה גם על ביטול העסקה וגם על עוגמת נפש ונגרמה לדודתי....
אבל כמה שאלות נוספות בבקשה לפני שאנו הולכים לבית המשפט:
1) היום שוב דברתי עם מנהל החברה ( בפעם האחרונה לפני הגשת תביעה ) בכל זאת רציתי לברר אולי נסיים את הפרשה בצורה יפה.
התשובה היתה כמובן "לא" ן אמר לי " תפנו לבית המשפט, אני אפילו מחכה לזה...ויש לי דרכים משלי לזכות ויש לי הקלטות" ושוב כל הסיפורים שלו....
השאלה: מה העניין? באמת לא איכפת לו מבית המשפט והוא מתכוון להשמיע שם "הקלטות" שלו שאין לי מושג מה יכול להיות שם כ"כ חמור נגדנו...או שהוא חושב שנעזוב את הסיפור ולא נלך לבית המשפט ועושה בעצמו גיבור???
ואם באמת אם אכן קיימת הקלטה -בבית המשפט מקשיבים ל"הקלטות" מסוג זה?
אין שום דבר רע ב"הקלטות" שלו ( יש לי ספק שבכלל יש הקלטות), אבל הדבר היחיד שיכול להיות שדודתי התקשרה למחרת ואמרה שהרופא אסר עליה להשתמש במכשיר והיא רוצה להחזיר אותו....ואצלם בטופס שהחתימו אותה רשום שאין לחברה אחראיות עם המכשיר לא יתאים בהמשך מבחינת רפואית....
אני לא מבינה בכלל אם יש למנהל החברה הקלטות שגם הינו במשרד שלו..אז זה גם נגדו כי בהקלטה הפקידה שלו אומרת לנו שהם יכולים לתת זיכוי ולא החזר כספי (וזה נאמר לנו עוד לפני שאמרו שיש להם הקלטה שדודתי אמרה שם על הרופא המטפל שלה...) אז איפה הגיון במילים שלה?
ומנהל החברה חזר שוב למה שאמר קודם שאם נפסיד במשפט נשלם את כל ההוצאות שלו....כלומר יום עבודתו ובזבוז זמנו היקר...
בקיצור אינני מבינה האם הוא באמת רוצה להגיע למשפט שזה כבר "העניין של הכבוד" שלו או הוא חושב שלא נלך לא שום מקום ונעזוב את הכל...
ועוד דבר: אם הוא מדבר כ”כ הרבה שיש לו הקלטות אולי אוכל לדרוש ממנו להציג את ההקלטות – יש לי זכות לדרוש זה או שרק בבית המשפט עצמו ניתן להקשיב להקלטות במידה ויש...?
בתודה לך מראש וסליחה שוב שהשאלה שלי כ"כ ארוכה...
בברכת שבוע טוב!
נטלי
סליחה עוד דברים....אנו ממש כבר חולים מזה....לדודתי לחץ דם גבוה מאוד והיא מאוד מתוסכלת....
1) האם חברה יכולה לשלוח לנו מכתב הגנה ברגע שתקבל את התביעה שלנו?
מה אנו אמורים לעשות עם זה במידה וישלחו?
2) יש לי חשבונית מס קבלה כולל "הצהרה ללקוח" שהחתימו את דודתי על המסמך...הכל על הדף אחד...
היתי מאוד רוצה לשלוח לך אותו -כדי לקבל דעתך...
נראה לי חשבונית נראת לגמרי לא תקינה...כך לפי דעתי - אולי אני טועה...
אין כאן אפציה לצרף מסמכים?
בתודה מראש שוב ובברכת ערב מצויין!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר