במסגרת לימודי באוניברסיטת אריאל עברתי מחלקה למחלקת מדעי ההתנהגות בסוף השנה השניה שלי לתואר. לפני שעברתי שאלתי את הפקידה אם המעבר יפגע לי בתואר ואם בכל זאת אני יסיים אותו בשנה השלישית כרגיל? הפקידה העבירה את הבקשה לראש המחלקה והוא אמר שכן אוכל לסיים תוך 3 שנים ושבתקופת ההרשמה אבוא להירשם לקורס האחרון (סמינריון)
כאשר באתי להרשם לסמינריון הסופי נאמר לי במפתיע שאני לא רשאית להרשם כי אני לא עומדת בדרישות קדם!!! הגשתי בקשה לועדת הוראה שידונו במצבי שוב וכי לא אשלם בעוד שנה וחצי עיקוב על השקר שנאמר לי!!!
הועדה לא אישרה את ההרשמה שלי לסמינריון והתואר שלי כרגע מועקב בשנה וחצי וראש המחלקה טוען שלא הועברה לו שום שאלה כזו בזמנו!!
עכשיו מדוע אני צריכה להתעקב בתואר שלי שנה וחצי בגלל שקר של הפקידה והמחלקה הם צריכים לשאת באחריות למה שהם אומרים או שישלמו לי פיצויים
שאני נכנסת בהם בגלל העיקוב: שכר לימוד, כנס על אי סיום תואר ב 3 שנים, נסיעות, מגורים ועבודות שנרשמתי אליהם ומחכות לתעודה של התואר עכשיו אני יאלץ להפסידם
השאלה של מה ניתן לעשות כנגד מחדל זה?
השאלה היא - האם את יכולה להוכיח כי אלו הדברים שנאמרו לך על ידי הפקידה והאם יש לך תשובה בכתב של ראש המחלקה כפי שאת מציגה ?
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר