שלום.
רכשתי מספר קורסים במכללת פסגות ללימודי שוק ההון בהרצליה.
מימשתי רק אחת מהם, כאשר עקב שירותיות לוקה מצד מדריך של קורס אחר, אני פרשתי בתחילתו יחסית וביקשתי לקבל החזר כספי, בתואנה של אי קבלת הסחורה כפי שהובטחה לי.
האם אני יכול לדרוש את כספי בחזרה, ולו עם קנס עצמי שיושת עליי (או אפילו ללא)? הכוונה הן לקורס שמימשתי חלק קטן ממנו, והן לקורס שלא מימשתי כלל.
גם נרשמתי לשירות האיתותים שלהם. בגלל אכזבתי מהם ביקשתי לבטל את השירות אך הם מסרבים לעשות כן, אומרים שאני מחויב לו כמה שנים. האם מותר להם להחזיק אותי בכוח?
אנא עזרתכם,
רונן.
שלום.
תחילה אני מציע לך לקרוא בעיון את ההסכם ביניכם ולבדוק כיצד החוזה מתייחס לעניין זה.
בהחלט החברה אינה יכולה להחזיק אותך בכוח.
במידה ואין התייחסות בחוזה לעניין זה אני מציע לך ליצור איתי קשר.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום וברכה. הם טוענים, ואני מניח שזה נכון, שאפשר לבטל עסקה 14 יום לפני תחילת הקורס. השאלה היא אם משפטית אני יכול להתעקש בתואנה שהם מצדם לא קיימו את המובטח כלפיי, הן שירותית והן מבחינת התשואה שעשיתי במכללה שלהם במהלך לימודיי. תודה רבה. רונן.
כן בוודאי. אתה יכול.
במידה והצד השני לא עמד בתנאי החוזה ובשירות שהובטח לך - בוודאי שיש מקום לתבוע את כספך חזרה.
אתה מוזמן ליצור איתי קשר לצורך סיוע בעניין.
בברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה רבה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר