לפני חודשיים הצטרפתי לשרות האינטרנט בבזק. חתמתי עבור השרות תשלום של 170 ש"ח בחודש, עדכנתי את החשבון בנק כאמצעי תשלום בהוראת קבע. בתחילת החודש הוצאתי תדפיס מידע של הע"וש וראיתי שבזק הורידה לי מהחשבון חיוב על סך 170 ש"ח ויומיים לאחר מכן חיוב על סך 14,547.59. חיוב זה חזר מפני שהבנק לא אישר אותו אז חויבתי גם עבור העמלה על סך 55 ש"ח. באותו היום פניתי לשרות הלקוחות של בזק על מנת להבין על מה חייבו את הסכום העצום הזה, כמובן שהם לא ידעו מה לענות לי והנציג שאיתו דיברתי אמר לי כי הוא מעביר את הנושא למחלקה הפיננסית של החברה ותוך כמה ימים יחזרו אליה עם תשובה. עברו כבר 8 ימים ובנוסף לזה שלא חזרו אליי עם תשובה איך ולמה גבו סכום כזה. הנציגה הנחמדה אמרה לי כי חזר לי החיוב ואני חייבת לבזק כסף. לאחר שהבהרתי שאני לה כי מדובר כאן בטעות בחיוב, היא התנצלה ואמרה כי כנראה באמת היתה טעות וניתקה את השיחה. לאחר השיחה שוב התקשרתי לשרות לקוחות של בזק על מנת לקבל תשובה איך הם הגיעו לסכום כזה, הפעם הנציגה שאיתה דיברתי טענה כי אכן בזק גבו את הסכום ובאותו הרגע זיכו. הסברתי לה כי בזק לא זיכו אותי בשום דבר, החיוב לא עבר כי לא היה סכום כזה בחשבון והבנק החזיר את החיוב. היא דאגה לזכות אותי בעמלה על סך ה55 ש"ח ולגביי הסיבה שנגבה סכום כזה לא הייתה לה תשובה, שוב מסרה לי כי היא מעבירה את הנושא למחלקה הפיננסית של החברה והם יחזרו אליי תוך כמה ימים. האם אני יכולה לעשות עם הנושא משהו מבחינה משפטית?
תודה
בוודאי - הגשת תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות לצורך קבלת כספך בחזרה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר