לפני מספר חודשים פנתה אלי טלפונית מוכרנית של "כלל ביטוח" בשעות הערב והציגה לי אפשרות של שיפור ביטוח ריסק שברשותי הנקרא "אופיר"אותו יש לי שנים רבות. דרך הצגתה את הדברים היתה כשיפור למה שקיים כבר. העברתי לה את פרטי כרטיס האשראי ולאחר זמן קיבלתי את הפוליסה והתברר שזהו ביטוח תאונות אישיות, ביטוח שכבר יש לי ב"פניקס". התקשרתי לסוכן ולחברת האשראי והודעתי על ביטול ההסכם. לחילופין התעניינתי אצל הסוכן בביטוח אחר לגמרי ואומנם הוא שלח אלי הצעת מחיר.(שהיתה גבוהה מדי לכיסי) למרות זאת התחלתי לקבל בדואר דרישות לתשלום עבור ביטוח תאונות שביטלתי כאמור.שלחתי במייל לאתר "כלל ביטוח" הודעה שהעיסקה בוטלה. למרות זאת המכתבים לא פסקו ונשאו דרישה לתשלום ואם לא אויים בתביעה משפטית. התקשרתי לחברת כלל והודעתי שהעיסקה בוטלה מזמן אך ללא הואיל ,המכתבים המשיכו להגיע. היום קיבלתי מכתב ממשרד עורכי דין המבקש לפרוע חוב של 147 שח ועוד 50שח שכר טירחה. למרות שהסכום לא גבוה זה גזל לשמו. לא מפורט בעבור מה החוב.בחברת האשראי ירדו מחשבוני כ2 עד 3 תשלומים עד שקיבלתי את הפוליסה. סכום זה לא דרשתי בזמנו חזרה.אבקש לדעת מה הם זכויותי וכיצד עלי לפעול. תודה.
שבוע טוב,
מאחר והעניין הגיע לטיפול עורך דין ממליצה לך בחום לפנות לעורך דין לקבלת ייעוץ משפטי וייצוג במקרה הצורך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר