הסיפור הוא כזה : נתתי משקפיים באופטיקנה להחליף מסגרת ( העדשות היו יקרות וחדשות) לאחר שבוע קיבלתי את המשקפיים אבל לא עם המסגרת שהזמנתי , שוב נשלחו המשקפיים למעבדה . לאחר שבוע התקשרו ובישרו לי שהעדשות נשברו אני ביקשתי שיעשו לי את דגם העדשות שהיה לי מכיוון שהן הותאמו לבעייה שיש לי בעיניים ולטענתם זה דורש חודש עבודה מכיוון שצריך להזמין מחול .
לאחר שבועיים התקשרו אלי מאופטיקנה הרצליה לבוא לקחת את המשקפיים ואני בכלל הזמנתי מהוד השרון . שוב חזרו המשקפיים למעבדה ורק לאחק שבוע שהתקשרנו לשאול מה קורה הבטיחו לנו שישלחו את המשקפיים להוד השרון
עבר עןד שבוע והלכתי לקחת את המשקפיים בעודי מודדת אותם אני רואה שהעדשות סרוטות ומלוכלכות בדבק כמובן לא לקחתי אותם .
לאורך כל הדרך אני מדברת עם שירות לקוחות וזוכה ליחס קר ולא מפרגן
הם אומרים שיהיו איתי בקשר אבל לא מתקשרים עד שאני מתקשרת
בשיחה האחרונה ביקשתי שיתנו לי החזר כספי על העדות והמסגרת כדי שאוכל לעשות משקפיים במקום אחר אך אני לא זוכה לשום יחס ראוי מצידם בקשתי לדבר עם מנהל המחוז אך כבר שבועיים אף אחד לא מתקשר
סליחה על אורך ההודעה אבל אני באמת צריכה עזרה איך להמשיך הלאה
לילך היקרה. גם אני רכשתי שני זוגות (במבצע, במחיר בשמים), המשקפיים כלל לא התאימו לי. בקשתי לבטל (כשהשני עוד לא הגיע). נכנסתי לאתר של אופטיקנה, ושם כתוב במפורש שאפשר לבטל, אבל כלום. הייתי צריך לפתור את הבעייה בבית משפט, ורק שם הסכימו לתת לי ארכה של שנה, לרכישת שני זוגות אחרים. כנסי לאתר שלהם, ואם לא הולך, תביאי חוות דעת מומחה ותגישי תביעה קטנה עם כל התיעוד. בהצלחה.
שלום.
אני מציע לך לפנות אליהם באמצעות מכתב (בעצמך או באמצעות עו"ד ) ובמידה וזה לא עוזר בהחלט אני מציע לך להגיש תביעה קטנה כנגד החברה.
אם את מעוניינת בסיוע משפטי בעניין את מוזמנת לפנות אליי.
ברכה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר