שלום רב.
קניתי מכונת כביסה ובעקבות התקנה לקויה (ו 4 מתקינים שונים שלא גילו את התקלה) פניתי לחברה בבקשת פיצוי. ביקשתי 1200 ש"ח בעבור זמני (5 פעמים הגעת טכנאי), כביסה מחוץ לבית, המתנה בטלפון ועוגמת נפש.
מכונת הכביסה עלתה בערך 1900 ש"ח, והגיעה עם 36 חודשי אחריות מלאה.
בתגובה, החברה הציעה לי 6 חודשי אחריות נוספים.
אני נוטה לא לקבל את ההצעה ולגשת לתביעות קטנות, אבל יודע שאני צריך הצדקה אמיתי לסירוב קבלת הצעת החברה.
אני חושב שההצעה איננה בעלת ערך אמיתי עבורי. ראשית מדובר ב6 חודשים לאחר 3 שנים, ובאופן יחסי קטן לאין שיעור מהאחריות המקורית. מה גם שהסיכוי להשתמש באחריות זו הינה רק אם קורה משהו בדיוק ב6 חודשים הראשונים אחרי סוף 3 השנים, כלומר יש סיכוי שהפיצוי לא יתן לי שום ערך.
אני יודע שהנקודה הזאת בעייתית, כיוון שבזמן הנוכחי, הפיצוי כן שווה משהו (בנתן ותהיה תקלה) אך לדעתי מעט מדי ביחס לדרישה שלי שהיא 1200 ש"ח.
רציתי לדעת האם סיבות אלה לדחייה מקובלות לדעתכם, וכמו כן אם יש הסבר אחר רהוט ו"משפטי" יותר בגין דחיית הצעת החברה.
תודה מראש על העזרה!
ברק
שלום.
אני מציע לך כן לקבל את ההצעה. להערכתי ועל פי מה שאתה מתאר, לא תוכל לקבל פיצוי טוב יותר ו\או שתצטרך להשקיע הרבה יותר זמן וכסף כדי להוכיח את טענותיך.
בהחלט יש דרכים משפטיים כדי להוציא פיצוי גדול יותר, אך בשביל זה תצטרך להיפגש עם עו"ד וכמובן לשלם לו שכר טירחה.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר