שלום,
רכשתי סלון לפני כשנה מחנות שמוכרת מותג מוכר מאוד של סלוני. בקבלת הסלון התגלה פגם לאחר מספר ימים לקחו לתיקון וכשהחזירו במקום התיקון יצרו בעיה חמורה יותר הבדלי צבעים . לאחר דין ודברים שיחות וכדומה כעבור חצי שנה הגיעה מנהל התפעול של מותג הרשת שאכן טען שישנה בעיה בסלון . הנושא עדיין לא טופל ומתבצעת סחבת. אני מעוניינת לתבוע בגין מוצר פגום, עוגמת נפש וטירטור. את מי עליי לתבוע את הרשת או החנות ממנה רכשתי את המוצר או שניהם? האם הגיוני לתבוע 50% מעלות הסלון מהסיבה שהסלון פגום ( פגם נראה לעין). תודה
שלום.
אני צריך לדעת בדיוק ממי רכשת את הסלון ומאיזה סניף כדי להגיש לך את מי לתבוע.
בדרך כלל לכל חברה יש כתובת למשלוח כתבי בית-דין וזו הכתובת שאת צריכה כדי להגיש תביעה.
לשאלתך השניה - לא ממש לא הגיוני לתבוע 50% מעלות הסלון בשל הפגם ואף שופט במדינת ישראל לא יתן לך פיצוי שכזה.
אני מציע לך לפנות תחילה לחנות באמצעות מכתב התראה לפני תביעה, כדי לנסות לסיים את הסכסוך ביניכם ואם לאחר המכתב לא יעשה דבר דרך המלך מבחינתך זה להגיש תביעה בבית המשפט.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
הסלון הוא של מותג ITAL SOFA שחברת בעדיאל בע"מ (נטוצי) מייבאת ארצה. הסלון נרכש מבית ארט בק.מוצקין. ההתנהלות שלי היתה גם מול החנות אך בעיקר מול בעדיאל.אם כך מה הסכום שנכון לתבוע בגין סלון פגום וכל הסחבת והטירטור שעברתי? תודה רבה
את יכולה באמצעות האינטרנט לבדוק מהי הכתובת של החברה לשליחת מכתבים וכתבי בית דין. במידה ורכשת את המוצר בקריית מוצקין ואת גרה באזור - תגישי את תביעתך בבית המשפט הקרוב לאזור החנות, שכן החנות הינה סניף של הרשת.
לעניין הסכום הנכון לעוגמת נפש - אין סכום נכון אלא יש מכלול של דברים שבגינם ניתן להעריך פיצוי על עוגמת הנפש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר