לקוחה בגרה 20 טיפולי פנים ו15 טיפולי לייזר ,לאחר שממשה שליש וגם קבלה מוצרים ללא תשלום רוצה לבטל מכיוון שנוסעת ,,השאלה האם יש לה זכות לבטל באמצע ואם כן מה הגובה הביטול שאני מחשבת בהתחשב שסגרה לי יומן חצי שנה מראש ,איפה עומד החוק בנושא תודה מראש
שלום.
בעניין זה אין חוק ספציפי הקובע כיצד עליך לנהוג מול הלקוחות, אלא זה בסופו של יום החלטה שלך. עליך לחשב את גובה הפגיעה או הנזק שנגרם לך או שיגרם לך ובהתאם לכך לעשות את התחשיבים בעצמך.
אם את שואלת אותי אני כן הייתי ממליץ להחזיר חלק מהסכום (בניכוי הטיפולים שכבר כן ביצעת + תחשיב של נזק שנגרם או עלול להיגרם לך + פיצוי כספי על כך שהטיפולים התבטלו ביוזמתה של הלקוחה.
להבא הייתי ממליץ לך להחתים על חוזה\הסכם את לקוחותיך כדי שידעו בצורה ברורה עוד לפני שהם נכנסים לעסקה מה קורה במידה ומבטלים טיפולים.
במידה ואת מעוניינת בחוזה מתאים ורלוונטי לעסקך - את מוזמנת לפנות אליי ואשמח לסייע ולכתוב לך חוזה המתאים לך וללקוחותיך.
בהצלחה.
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר