שלום רב
שילמתי רק דמי רישום 200 עבור לימודי הנדסאי הייתי בכיתה שלושה שיעורים אחר כך רציתי לבטל את לימודים לא מתאימים לי לימודים אני לא הסדרתי עדיין את לימודים , חתמתי רק על חוזה בלי לתת כרטיס אשראי מספר חשבון יכולים לעשות לי משפט , הם אומרים שנעשה לך משפט אתה חייב לשלם את כל שכר לימוד ? אך אין להם אשראי כלום ?
אז אני לא מבין מהי שאלתך ? האם מוסד הלימודים יכול לתבוע אותך - התשובה היא כן בהחלט. לא צריך שיהיה הסכם כתוב וחתום כדי שיתקיים חוזה בין שני צדדים וגם אם לא חתמת על חוזה אך היית בשיעורים בוודאי שאתה צריך לשלם והם זכאים לתבוע אותך על כך.
ברור שלא לשלם את כל התשלום לכל השנה (הרי לא למדת שם שנה שלמה) אך בהחלט הם יוכלו לתבוע ממך תקופת לימודים מסויימת לתשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
יכול להיות שהם יבקשו תשלום עבור 3 שיעורים שהייתי ? אבל לא את כל הסכום של לימודים ?
אני מניח שהם יבקשו הרבה יותר - אני לא יודע מה למדת ואיפה למדת אבל יכול להיות שיבקשו על רבע או חצי סמסטר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר