שלום, אחרי 3 שנים ו-12 טיפולים מאוד כואבים נשארתי שעיר מאוד (ומדובר ב-כל איזור צוואר ועורף). אין שום קרחת אפילו, ממש האיזור מלא בשיער. כשהייתי בחדר שחתמנו על החוזה אחי, חבר שלי ואני הבטיחו לנו לא 100% חלקות אלא התחייבו ללפחות 80% פחות שיער ולצערינו לא היינו מספיק חכמים שזה יהיה כתוב בחוזה. לפני כמה חודשים עשיתי צילומים כדי שיאשרו לי עוד טיפולים ואחרי ועדה אישרו לי עוד 2 טיפולים (שאחרי 12 שלא עבדו בכלל כנראה שעוד 2 לא יעשו את העבודה) בתנאי שאני חותם על חוזה "ויתור וסילוק" שאומר שאחרי הטיפולים האלה הם לא חייבים לי שום דבר ואני לא יכול לבוא בתלונות. חלק מהטענה שלהם שטיפולי העינוי להסרת השיער לא עבדו מפני שהתחלתי בגיל 18 ולא הזהירו אותי אלא להפך הבטיחו לי לפחות 80% פחות שיער ולקחו בכיף את ה-2500 שקל שלי. האם אני יכול לעשות משהו ? אשמח לקחת אותם לבית משפט לתביעות קטנות על ההונאה הזאת.
שלום
בוודאי שיש מה לעשות.
אם על פי חוזה הבטיחו לך דבר מסויים, שילמת ולא קיבלת את אותו המוצר (במקרה שלך הסרת שיער) אתה רשאי לתבוע אותם על מנת לקבל את כספך + עוגמת נפש + פיצוי על כך שהם הפרו חוזה ועוד.
אתה מוזמן לפנות אליי לצורך סיוע וייעוץ משפטי בעניין תביעתך הקטנהץ.
בהצלחה,
עו"ד חיים איציקובסקי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
אם בחוזה אין סעיף לגבי הצלחת הטיפולים ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר