שלום רב,
לפני שנתיים עדכנתי את הפרטים שלי שאני נשוי, אז אחרי תקופה קצרה נשלח לי חוב עבור אגרת טלווזיה, שלחתי להם אז מייל שאני עדיין ארוס ומתגורר בבית הורים שלי... לפני כחודשיים קבלתי מכתב ממשרד עורכי דין שמתחילים תהליך הוצאה לפועל!! למרות שלא קבלתי הודעה מוקדמת במכתב רשום!! ושלחתי מייל לרשות השידור.
רק בתחילת שנה זו התחלתי לקבל דרישת תשלום עבור ארנונה אחרי שנציג עירייה בדק שהבית בתקופה קודמת ללא מגורים (היה אז ללא ריצוף). ז"א שרק מתקופה קצרה התגוררתי בבית.
האם אפשר להוכיח שרשות השידור אינם זכאיים בגלל אי מגורים בבית וגם שלחתי מייל וגם לא קבלתי התראה לפני תהליך הוצאה לפועל?
שלום
במידה והתגוררת בבית ההורים והם כבר משלמים אגרת טלויזיה אינך צריך עוד לשלם (ולא משנה כמה טלויזיות יש בבית - משלמים פעם אחת).
יהיה עליך לפנות אל רשות השידור ולהוכיח להם שאתה גר בבית ההורים. זה לא מסובך הכתובת שלך ושל הוריך מופיעה על גבי תעודת הזהות.
במידה ואינך גר ביחד עם ההורים - ואין זה משנה אם גרת בבית ללא אישור- כל עוד אתה מחזיק טלויזיה יהיה עליך לשלם אגרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על המענה עו"ד חיים איציקובסקי
הכתובת היא כן אותה כתובת, אבל מה עם המכתב של העברת החוב להוצאה לפועל? האם מסדר את זה עם רשות השידור (שכמעט אי אפשר לתקשר איתם) או לעורך דין שפנה אלי במכתב?
עליך להסדיר זאת מול הגורם שתצליח לתפוס - תתחיל עם רשות השידור - אם לא תצליח לדבר איתם - תפנה לחברת עורכי הדין שמייצגת אותם.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר